Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » IPadhez tudok csatlakoztatni...

IPadhez tudok csatlakoztatni pendrivet?

Figyelt kérdés
A 2021 es modellt szeretnem megvenni/ lényegében csak YouTube használatra. Szerintem eleg a 64GB ha tudok hozza csatlakoztatni pendrivet? De tudok?
2023. szept. 20. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Erre nem igazán alkalmas a 4:3-as kijelző, főleg ha csak erre kell. Vannak Lightning csatlakozós pendrive-ok, amik majd szépen kilógnak az oldalán. Én inkább memóriakártyákban és Androidos tabletben gondolkodnék, aminek széles a kijelzője, és sokkal olcsóbb (is lehet).
2023. szept. 20. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

Az USB-C-s iPadok viszik a pendriveot.

A 2021-esek közül a sima iPad nem az.

2023. szept. 20. 15:53
 3/8 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Lightning csatlakozós is viszi, csak kell egy megfelelő átalakító hozzá.

Youtube használatra miért nem elég a 64GB. ?

2023. szept. 20. 17:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Most utazunk el, ahol nem biztos hogy mindig lesz wifi, ezert szeretnék letolteni pár mesét hogy a gyerekem ne sikítson a repülőn/ etteremben. De tudom h 64 gb nem sok, viszont ha pendrivon lehetne, akkor megoldódna a gond :D
2023. szept. 21. 08:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem pár mese miatt semmi szükség pendrive-ra, amit ráadásul utána be lehet dobni a fiókba. Vegyél egy ezer éves iPadot, ha mindenképpen ahhoz ragaszkodsz és kész.
2023. szept. 21. 08:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezer éves ipadom van, de nem lehet ra letolteni már semmit se 🤣
2023. szept. 21. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor vedd meg amit kinéztél, szerintem pár órányi mese azért még ráfér.
2023. szept. 21. 09:16
 8/8 Morzsi007 ***** válasza:
Ha van neked pc, laptop Itunes segítségével, akár wifin, vagy kábellel pl VLC appba áthúzol divx formátumba meséket és mindenki örül. Abból pár óra ráfér. Ha van korlátlan neted, mobilon megosztod és megy a Youtube az ipad-en.
2023. szept. 21. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!