Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha eltérő mobilszolgáltatót...

Ha eltérő mobilszolgáltatót hívok, rosszabb a hívás hangminősége?

Figyelt kérdés
Nekem az a tapasztalatom, ha nem a saját szolgáltatómon belül telefonálok, akkor annak sokkal rosszabb a minősege minden szempontból. Ez általános vagy másnak nem volt még ilyen tapasztalata?

2023. szept. 18. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Én még nem tapasztaltam. Esetleg ha valamelyik félnél térerő probléma van az okozhat ilyet, vagy ha a másik kihangosítót, vagy ezt a fülbe dugható füllhellgató cuccot haználja az ront nem keveset.
2023. szept. 18. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Én sem tapasztaltam még ilyet.

Noha nem értek ahhoz, hogy hogyan mennek át a jelek egyik szolgáltatótól a másikhoz, de sokkal inkább azokat kell figyelembe venni, amiket 1-es írt. Kiegészítem azzal, hogy a telefon minősége és telefon éppeni túlterhelése milyen.

((Ha valóban létező jelenség lenne ez, úgy kétlem hogy a szolgáltató részéről szándékos lenne. Ez ugyanis rontaná a forgalmukat és leszerepelnének. A legvalószínűbb az, hogy tömegesen váltanának szolgáltatót, mert ugye senki sem szeret ilyen erőszakot vagy kényszerítést. Tehát kétlem, hogy bármely szolgáltató ilyet csinálna (tudatosan).))

2023. szept. 20. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!