Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy samsung galaxy watch...

Van egy samsung galaxy watch 4es órám és egy 14 prom és nem csatlakoznak.. mit csináljak?

Figyelt kérdés

Letöltöttem az ehhez tartozó appot az apple storeban de rohadtul nem akar csatlakozni miközben a bluetoothnál azt írja hogy “csatlakozva”

Mi a rossebet csináljak? Újraindítottam a telefont is meg az órát is, megcsináltam MINDENT amit az app kért de nem csatlakozik egyszerűen.. mit csináljak?

2023. szept. 13. 13:39
 1/4 Morzsi007 ***** válasza:
Lehet hülyeség amit írok a Te esetedben, de gagyibb óráknál úgy működik, hogy az alkalmazásban kell párosítani az órát, a telefonon a BT eszközök közül töröld az órát és az appban próbáld meg a párosítást.
2023. szept. 13. 14:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, de az appban nem tud csatlakozni valamiért..
2023. szept. 13. 14:33
 3/4 Morzsi007 ***** válasza:
Töröld az eszközök körül az órát.
2023. szept. 13. 14:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Az után sem működik
2023. szept. 13. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!