Milyen Samsung, vagy Xiaomi telefont vegyek középkategóriában?
10/
Azért kíváncsi lennék,hogy bírná a pixel 6a nekem poco x3 pro telefonom volt általában 2,5 nap körül bírta de ugye ha használtam rövidebb ideig annak nagyobb pl az aksija.Most olvasgattam külföldi fórumokat ott pl elég vegyes kép van a pixel telefonokról.Ha úgy lenne pénzem vennék csak egyet kipróbálásra mert jó áron tudnék szerezni újat de valójában egy poco f5 5g-re pályáznék most.
13/
irkálhatunk bármit én is voltam ilyen cipőben már párszor,kérdeztem mondták mikor már kezdtem eldönteni mindig jött aki elbizonytalanított.Szerintem elsőnek azt nézd melyikhez húzna a szíved aztán érdemes ha kinéztél típusokat tesztet nézni vagy olvasni a neten aztán átgondolni az infókat és úgy dönteni.Én most napok alatt egy csomó tesztet megnéztem a neten meg olvasgattam véleményeket aminél szint úgy jártam mire meggyőzött volna mindig jött egy ellenérv.Most pl xy pénzen belül bármit kipróbálhatnék de rájöttem én pl a poco f5 5g-t akarom pedig olvastam róla olyan téren negatívat ami nekem lényeges de mindig több volt a pozitív aztán úgy döntöttem szarok a véleményekre nekem kell kipróbálom ha nem jön be vagy eladom vagy visszaküldöm de minek vennék olyan telefonokat amiket max csak kíváncsiságból kipróbálnék ilyen pl a pixel 6a vagy a samsung a54 5g nem rosszak a maguk nemében de nekem akkor is a poco f5 kell 🙂
15/
Ez fura mert elég sok ember örült mikor pl a poco f5 telón lett jack de volt olyan aki pl azért nem vett pro verziót mert azon már nincsen,de más gyártók telefonjainál is sok hozzászólást olvasni,hogy kár,hogy kivették a telefonból.Szóval azért csak hiányzik az embereknek nekem meg klell mert fejhallgatóval telefonról hallgatok dolgokat.Simkártyában meg két fizikai simkártyám van szóval tárgytalan.
17/
Egyáltalán nem jobb a bluetoothos max kényelmesebb,én elhiszem,hogy lehet esimet csináltatni de jelenleg nem szeretnék nekem jó a hagyományos is. Jó gondolom most jön a szöveg,hogy fejlődik a technika én meg maradi vagyok mert mi lenne ha nem fejlődne semmi bla bla bla. Amíg van választási lehetőségem szerintem addig nem muszáj a többi zombi utàn mennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!