Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha kínából rendelek, azt...

Ha kínából rendelek, azt végül a Magyar Posta szállítja ki nekem? Vagy hogy van?

Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 18:13
 1/10 lali51 ***** válasza:
A posta vagy valamelyik futár szolgálat.
2023. aug. 30. 18:16
 2/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ami a lényeg, nem minden esetben kell megfizetni a Magyar Posta által felszámított költséget.

Az ÁFA-t igen, de azt inkább kifizetem az Aliexpressnek (esetemben, mivel csak onnan szoktam rendelni, mióta ez az újabb rendszer van).

2023. aug. 30. 18:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem hogy mi van akkor ha éppen nem vagyok otthon és már ki van fizetve?
2023. aug. 30. 18:56
 4/10 anonim ***** válasza:

A posta hozza.

Akkor majd megkisérlik a kézbesítést másnap.

2023. aug. 30. 18:58
 5/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ez pontosan le van írva az értesítőn, egyszer még kiviszik, ha jól tudom, utána már neked kell bemenni érte a megadott postára.

Erre van valamennyi időd, utána visszaküldik a feladónak.

2023. aug. 30. 19:57
 6/10 A kérdező kommentje:

utána már neked kell bemenni érte a megadott postára

Az úgy jó. Én amúgy is mindig postán maradóként szoktam rendelni a csomagokat ha lehet.

2023. aug. 30. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:

"Ami a lényeg, nem minden esetben kell megfizetni a Magyar Posta által felszámított költséget."

???

2023. aug. 31. 00:11
 8/10 anonim ***** válasza:

4-5 éve nem hozza ki posta a kínai csomagokat csak a kisebeket amit be lehet dobni a postaládába minden más méretüt a postán marad csak az értesitöt dobják be te meg másnap mehetsz be érte .

Ez alól csak az ajánlott feladott vagy nyomonkövetési számal elátott kínai csomagok kivételek.

2023. aug. 31. 06:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a csomag-házhozszállító cég viszi ki neked, amelyik szerződésben van a külföldi szállítóval, ha nincs szerződött partner, akkor a Magyar Posta. Azt a kínai webboltos nem tudja megmondani, hogy van-e szerződött magyar partner és melyik az, mert ő egy kínai logisztikai céggel áll kapcsolatban, az átadja a csomagokat egy nemzetközi logisztikai cégnek, az hozza Európába.
2023. aug. 31. 08:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egy nagy fuvarozót választottál (dhl, fedex, stb), akkor a posta, de ők már rég nem szállítanak ki. Postán maradó csomag van, és te csak egy értesítőt kapsz, hogy mehetsz a szarodért, ahol nyilván, ha munka után mész, akkor egy órát állhatsz sorba...
2023. aug. 31. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!