Lenovo ThinkPad és Lenovo IdeaPad között mi a különbség/hasonlóság?
Nekem most egy Lenovo ThinkPad L440-em van, viszont szeretnék váltani, mert én inkább gamerkedni szoktam, ahhoz pedig ez a ThinkPad, hát, elég gagyi.
A másik meg hogy fosok is tőle, mert van, hogy újraindításkor kék halált kap, viszont utána ugyanúgy működik, nem megy bent tönkre semmi. Érdekes. Pedig én úgy tudom hogy kék halálkor a winchester (jól írom?) tönkremegy, a gépet utána már be sem lehet kapcsolni.
Na de van valami hasonlóság/különbség a ThinkPad és az IdeaPad között? Nem kinézetileg, inkább "belsőleg". Hasonló a felépítésük? Mert ha igen, akkor biztos nem az IdeaPad mellett fogok dönteni, akármennyire is király.
Hacsak nem tudtok meggyőzni, hogy tényleg nagyon szuper:DD
Köszönöm előre is!
Az thinkpad a combosabb sorozat, az ideapad a light verzió, olcsóbban.
Úgy mint a Galaxy S sorozat ás az A sorozat tagjai.
Az ideapad a kicsit sárga, kicsit savanyú, de annyi pénzért jó lesz az összeállítás azoknak, akinek nem játékra kell. De te nem ez vagy.
Mindkettő egy nagyobb termékcsalád kisebbekkel, és rengeteg modellel. A hardver ugyan lehet nagyjából egyforma, a ThinkPad sokkal strapabíróbbnak mondható (tudtommal, vélemények, és a gyári leírások szerint).
Jól mondja #1-es, a Thinkpad az üzleti széria, az Idepad pedig az általános otthoni felhasználásra szánt, konzumer széria. Nem csak belsőben különböznek, de anyagminőségben is.
"Pedig én úgy tudom hogy kék halálkor a winchester (jól írom?) tönkremegy, a gépet utána már be sem lehet kapcsolni."
Ezt nagyon rosszul tudod. A kékhalál egy olyan fatális hiba, ami miatt a rendszer nem képes folytatni a működést. Általában valamilyen hardverhibára, vagy illesztőprogram hibára utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!