Iqos Iluma mennyibe kerül? Mik a vélemények róla aki használja?
10-25 ezer forint. Én nem váltottam. Új eus jogszabály szerint októbertől nem lesz ízesített dohánytermék.
Ha nem szereted a sima dohányízűt pénz kidobás az ablakon.
Összes ismerősöm aki váltott egy hónapig használta majd vissza tért korábbi pengés iqosra :)
Az előzőből 20 slukkot lehetett szívni, ebből csak 15-öt. És ahogy a 8-as mondja, az utolsó 2-3 slukknál már pára sincs.. Én ma este vettem meg az Ilumát, mert most ment tönkre végérvényesen a régi, de nagyon megbántam én is a vásárlást... szerintem rövidesen le is cserélem egy másik hevítős márkára. Úgy vagyok vele, bármit, csak Phillip Morris-terméket soha többé ne!
Vázolom a helyzetet üzletileg, hol van a lehúzás az IQOS készülékekben.
Ezt írtam egyik ismerősömnek nem rég:
"Sajnos sokkal kevesebbet lehet belőle szívni, mint a régiből. Most döbbentem arra is rá, hogy a régi IQOS-t tudatosan tervezték olyan gyatra minőségűre.
Vázolom a helyzetet üzletileg:
1. Régi IQOS: 20 slukkot lehetett belőle szívni, akárcsak a hagyományos cigiből. Cserébe minimum egy tucatnyi minőségi problémája volt, így az emberek pár havonta cserélgették az IQOS-aikat, mindenki panaszkodott a gyatra minőségre, de üzletileg nagyon megérte a Phillip Morrisnak.
2. IQOS Iluma: kiküszöbölték az összes minőségi problémát, cserébe másfajta lehúzási módszert választottak: 20 slukk helyett csak 15 slukkot lehet belőle szívni, és az utolsó 3 slukknál nincs pára, így TEREA-ból még többet fogsz vásárolni, mint a HEETS-ből. Nagyon gáz...
Szinte biztosra vettem, hogy valami lehúzás, nyerészkedés lesz a dologban, cserébe a jobb minőségért, hát 1 óra se telt bele, hogy megtaláljam. Elmehetnek a jó édes anyjukba. Többet nem veszek IQOS-t, legközelebbi alkalommal márkát váltok. Vagy GLO-t vagy PLOOM-ot fogok venni legközelebb. Reni (barátnőm) leb*szott, hogy máris megbántam a vásárlást, de nem esik jól, ha szándékosan lehúznak b*szod😡"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!