Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Iqos Iluma mennyibe kerül?...

Iqos Iluma mennyibe kerül? Mik a vélemények róla aki használja?

Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 00:21
 1/9 anonim ***** válasza:

10-25 ezer forint. Én nem váltottam. Új eus jogszabály szerint októbertől nem lesz ízesített dohánytermék.

Ha nem szereted a sima dohányízűt pénz kidobás az ablakon.

Összes ismerősöm aki váltott egy hónapig használta majd vissza tért korábbi pengés iqosra :)

2023. aug. 29. 08:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem jött be, fèlàron adtam túl rajta. Màs a kettö ...
2023. aug. 29. 09:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok inkább iqos duót vegyek ?
2023. aug. 29. 11:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha van lehetoseg ismerosok altal probald ki az ilumàt.
2023. aug. 29. 13:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Ilumát vettem végül teljesen elégedett vagyok vele 😊
2023. aug. 30. 05:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Számomra ég és föld a különbség az iluma javára, úgyhogy eléggé meglepnek a negatív válaszok.
2023. aug. 30. 15:03
 7/9 A kérdező kommentje:
6s számomra is ezerszer jobb mint az elődjei 0 kukorica íz nem kell takarítani én teljesen elégedett vagyok vele, ajánlom mindenkinek.
2023. aug. 31. 12:51
 8/9 anonim válasza:
nálatok sincs füstpára a a töltet vége felé?
2023. dec. 19. 07:50
 9/9 anonim válasza:

Az előzőből 20 slukkot lehetett szívni, ebből csak 15-öt. És ahogy a 8-as mondja, az utolsó 2-3 slukknál már pára sincs.. Én ma este vettem meg az Ilumát, mert most ment tönkre végérvényesen a régi, de nagyon megbántam én is a vásárlást... szerintem rövidesen le is cserélem egy másik hevítős márkára. Úgy vagyok vele, bármit, csak Phillip Morris-terméket soha többé ne!

Vázolom a helyzetet üzletileg, hol van a lehúzás az IQOS készülékekben.

Ezt írtam egyik ismerősömnek nem rég:

"Sajnos sokkal kevesebbet lehet belőle szívni, mint a régiből. Most döbbentem arra is rá, hogy a régi IQOS-t tudatosan tervezték olyan gyatra minőségűre.

Vázolom a helyzetet üzletileg:

1. Régi IQOS: 20 slukkot lehetett belőle szívni, akárcsak a hagyományos cigiből. Cserébe minimum egy tucatnyi minőségi problémája volt, így az emberek pár havonta cserélgették az IQOS-aikat, mindenki panaszkodott a gyatra minőségre, de üzletileg nagyon megérte a Phillip Morrisnak.

2. IQOS Iluma: kiküszöbölték az összes minőségi problémát, cserébe másfajta lehúzási módszert választottak: 20 slukk helyett csak 15 slukkot lehet belőle szívni, és az utolsó 3 slukknál nincs pára, így TEREA-ból még többet fogsz vásárolni, mint a HEETS-ből. Nagyon gáz...

Szinte biztosra vettem, hogy valami lehúzás, nyerészkedés lesz a dologban, cserébe a jobb minőségért, hát 1 óra se telt bele, hogy megtaláljam. Elmehetnek a jó édes anyjukba. Többet nem veszek IQOS-t, legközelebbi alkalommal márkát váltok. Vagy GLO-t vagy PLOOM-ot fogok venni legközelebb. Reni (barátnőm) leb*szott, hogy máris megbántam a vásárlást, de nem esik jól, ha szándékosan lehúznak b*szod😡"

jan. 13. 23:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!