Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Felfrissités gőzzel mire jo...

Felfrissités gőzzel mire jo ez a 20 perces program a mosogépnél ?

Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nelyik szó jelentése nem tiszta?
2023. aug. 28. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

El kell olvasni a mosógép kézikönyvét/marketinganyagát, az tartalmazza, mire alkalmas az adott program. Például:

"Steam Refresh

Frissítse fel ruháit 20 perc alatt a gőz segítségével, mosási ciklus nélkül. A Steam Refresh a tökéletes ciklus a ruhák felfrissítésére, teljes mosás nélkül. Ha a ruhái 1 napos viselet után kellemetlen szagúak és nincsenek rajta foltok, kapcsolja be a SteamRefresh 20 perces ciklust. Gőzáramot hoz létre a gépben, amely behatol a szálakba, eltávolítja a kellemetlen szagokat, ellazítja az anyagot és kisimítja a gyűrődéseket."

[link]

"A gőzprogramok egyszer viselt ruháknál vagy kimosott és megszárított ruháknál is használható. Ezek a programok csökkentik a gyűrődést és a kellemetlen szagokat, valamint simábbá varázsolják ruhaneműt. Alapvetőn mindazokat a ruhadarabokat lehet gőzölni, amelyek szárítógépben száríthatóak és 40 celsius fokon (vagy afölött) moshatók. A gőzfrissítés program 1 pamut vagy műszálas anyagokhoz is használható, a ruhanemű szagtalanítására alkalmas. A gőz gyűrődésmentesítés program kisimítja a textileket. "

[link]

2023. aug. 28. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor lehet jó, ha pl. a tiszta ruha sokáig a szekrényben van és olyan "szekrényszaga" lesz. De szerintem ez az egész gőzfunkció felesleges, mert úgy tudom, hogy az ilyen funkciónál kb. 2 kg ruhát lehet belerakni. Én is vettem gőzprogramos mosógépet, ami a leírás és a reklámok szerint azt tudta volna, hogy ha megnyomok egy gombot, akkor a programok végén kap egy gőzölést a ruha és nem kell majd vasalni! Hát... Megjött a gép, kipróbáltam és akkor derült ki, hogy ha ezt a funkciót is akarom használni, akkor a normál 8 kg töltet helyett max. 2 kg-ot tudok mosni, nagyobb súllyal el sem indul a gép a súlyautomatika miatt (ezek már ilyen okos mosógépek). Azonnal visszacsomagoltam a gépet és küldtem is vissza az Electroluxnak... Ezt sehol nem írják le, se a részletes használati utasításban, sehol. Szóval, nem érdemes gőzmosógépet venni, arra jutottam, pedig mindig ilyen gépre vágytam.
2023. aug. 28. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:

#3: "Ezt sehol nem írják le, se a részletes használati utasításban, sehol."

Ez pontosan melyik termék volt?

2023. aug. 28. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanaz mint régen kiakasztottuk a használt ruhát egy órára a napra mosás helyett. Ennek a 'korszerűsített' változata. 😉
2023. szept. 1. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!