Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy tudok nyomtatni ilyen...

Hogy tudok nyomtatni ilyen típusú papírra?

Figyelt kérdés
Kislányomnak az iskolába vettem a füzetekre ilyen vinyettát (vignettát), tudjátok ilyen matricás címke. Szeretném rányomtatni a nevét, hogy szép legyen, de nem tudom hogy hogyan lehetne ezt megszerkeszteni. Ugyanis egy darab A/4-es lapon fel van osztva 12 darab kis matricára. Az volt a terv, hogy Paintbe, vagy Wordben rászerkesztem, de hogyan kéne megcsinálnom azt hogy lássa a lapnak a beosztását? Lemértem vonalzóval, de kicsit macerás, mert nem egésszámok. Ha pedig be kell szkennelni, akkor azt hogyan kell?

2023. aug. 25. 12:58
 1/8 anonim válasza:
Egyszerűbb ha rairod kézzel..
2023. aug. 25. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérlek, ne nyomtass öntapadós matricára otthoni nyomtatóval! Lehet, szerencséd lesz, de jó esély van arra is, hogy a szervizben fog kikötni.
2023. aug. 25. 13:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Oo, hogy-hogy? Sima papír felületű elől hátul.
2023. aug. 25. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Excelben csinálsz egy táblázatot, és sima papírra nyomtatgathatsz vele, és húzogathatod a cellákat a kívánt eredményért. Ha a nyomtatód témogatja, akkor rányomtatod az etikett papírra, de alapból nem minden nyomtató tudja.

[link]

2023. aug. 25. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Matricás címke <> sima papír. Felszedheti a nyomtató és beleragadhat ott, ahol nagyon nem kellene.
2023. aug. 25. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt úgy tudod, hogy megnézed a vignetta típusát, márkáját, pl. Awery Zweckform plusz rajta van a kód. Word-re lehet telepíteni Awery sablonokat, utána wordben kiválasztod asszem a címkéknél vagy ilyesmiknél a beszúrás menüben, pontosan nem emlékszem, vagy a levelezőlapoknál, de neten is le van írva. Beilleszted az oldalra és ennyi. Vagy letöltesz egy már kész üres word sablont erre.
2023. aug. 25. 14:34
 7/8 Hintalow ***** válasza:
Ezt etikett nyomtatásnak hìvják, nem magy cucc, munkahelyen is csináltunk már jópárszor ilyet, wordben körlevèlsablon vagy mi, amivel meg lehet csinálni (mi excelből töltöttük be az adatlistát)
2023. aug. 25. 16:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, Excelre is van. De egyébként neten van az Awerynek erre egy külön szoftvere is. Ha ez a márka a papírodnak.
2023. aug. 25. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!