A mobil klíma fordítva bekötve alkalmas fűteni?
Elég ha fordítva dugod be a villásdugót a konnektorba.
Utána a postás nem csekket hoz havonta az ELMŰ-től hanem készpénzt.
Valszeg megoldható. Értelme mondjuk nincsen így. Két csöves? Az jobb lenne, hiszen akkor a lakásból szívná a levegőt, és oda tolná vissza a felmelegítettet is.
De így kb 10 fok alatt nem is használható, mert csak le/szétfagyna ott kint, aztán bszhatod. Persze így is lehet segítség, csak nem télen, hanem az ilyen átmeneti időszakokban.
Ha egy kivezető csöves, akkor ugye valahogy meg kéne oldani, hogy a melegedő rész bentről kapja a meleg levegőt, és azt melegítse tovább, a hűlő rész meg a kinti levegőt keringeti (szívja el belőle a hőenergiát). Tehát alapvetően kint kell lennie valszeg de lehet, hogy meg tudnád oldani, hogy bent van, és a kinti levegőt hozod be neki. Csak tolja is ki a hideget. Tehát sok kreativitással, fóliával, ragszalaggal... megoldható, de ez olyan hülye megoldás... 😃
Megoldható. Amit kifúj meleget azt nem kifujatod vele, hanem bent marad és a hideget fujatod ki vele.
A hűtőgépek alapvetően nagyon egyszerű szerkezetek, a két vége között szállítja a hőt (nem keverendő a hőmérséklettel!)
Az a durva, hogy valakik átrakták humor kategóriába, aztán a modiknrájöttek,hogy mem vicc valahigy mert töröltek sok normális választ.
Furcsa!
Azért az egyes ,hármas trollt még itt jagyták a nyakunkon!
4.
Egy csöves, bent tartom, de ha kint -10 van akkor nem tudom mennyit lehet felmelegíteni ebből, mert most kb 10 fok a különbség ha klimaként megy kint van 35 fok és amit kifúj az kb 43 fok, tehát akkor max ennyit tud !?
"valakik átrakták humor kategóriába"
A modik voltak, más nem tud ilyent. A két okostojás jelentette, mert buták mint a tök.
"aztán a modiknrájöttek,hogy mem vicc valahigy mert töröltek sok normális választ."
Én jelentettem rossz kategóriának, így visszarakták. Közben törölték a jó válaszomat, meg azt is ahol beszóltam a modiknak. Le is lettem érte cseszve. :D
"Furcsa!"
Nem az...
Ezt a videót nem láttad akkor amit linkeltem?
https://www.youtube.com/watch?v=i_AFHLt_kRc
kb at 55. perctől nézd.
Kommenteket érdemes elolvasni, vannak ott is ötletek.
Amit írsz azt ki kell próbálni, le kell tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!