Fontos tablettel jarkalni az egyetemi orakra?
Nem. Én gyakorlatokon 1-2 embert szoktam látni aki használ, és kb ugyanennyit, aki laptopon pötyög. De pl nyelvi órán én még senkit se láttam, aki nem füzetbe ír, maximum ha véletlen otthon marad, akkor fényképezik a kivetített anyagot és telefonba jegyzetelnek.
Nincs sok értelme, hacsak nem olyan szakra jársz, ahol nagy könnyebség lehet, pl a MOMÉn nyilván indokolt.
Azt viszont hozzátenném, hogy egy jól használható, nem haldokló PCre vagy laptopra érdemes beruházni. Az enyém elsőévesként elég régi volt és lassú, ha 3-nál több chrome ablakot nyitottam meg, az már túlterhelte. Így elég lassan haladtak a projektmunkák, beadandók, jegyzetek stb. Most a nyáron vettem egy újat, ez se a leghiperszuper prémiumabb laptop a világon, de már nem fogok agyfaszt kapni azért mert használhatatlan.
"Ertem en konnyebb bele irni, meg modern vilag lassan mar senki se ir fuzetbe (milyen odivatu az mar)"
de aranyos vagy. nem finnorszagban vagyunk kb mindenki fuzetbe ir nyugi.
Figyu! Orvosin a feltöltött jegyzeteket kiegészíteni kiváló.
De ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!