Most aki feltöltőkártyás a Vodafone- nál, most akkor annak évente kétszer kell mostantól feltölteni a 3 ezer forintot?
Kedves Ügyfelünk! 2023.09.15-től az ÁSzF 2.1.1.6. pontja, illetve a 2. számú mellékletének 1.3.7. pontja akként módosul, hogy a kötelező éves adategyeztetés esetében is új 365 napos egyenleg-felhasználási időszak kezdődik. Tarifacsomagodat egyebekben változatlan feltételek mellett használhatod. Az ÁSzF módosítás miatt jogosult vagy a feltöltőkártyás előfizetői szerződésed felmondására. Az ÁSzF a www.vodafone.hu/vodafonerol/aszf oldalon érhető el. Üdvözlettel: Vodafone
Kaptam egy ilyen sms t. Úgy értelmezem mostantól akkor egy év alatt kétszer is köteles vagyok feltölteni 3 ezer forintot. Valóban jól értem?
Kérdező, csak át kellene olvasnod újra azt a szöveget, amit ide bemásoltál, máris világos lenne.
A feltöltőkártyásoknak minden évben van egy kötelező adategyeztetés, emellett minden évben aktiválnod is kell a kártyát azzal, hogy pénzt töltesz fel rá. 3000 ft, 1 évre, azaz 365 napra aktiválja a kártyádat. Ha ez leját, és nem töltesz rá, deaktiválódik a kártya, így nem tudnak hívni téged, és te sem tudsz hívni senkit.
Ez az sms, amit kaptál, leírja, hogy az adategyeztetéshez mostantól alapból jár ez a 365 napos aktiválás, ami annyi jelent, hogy nem kell feltöltened minden évben 3000 ft-os azért, hogy aktiválva legyen a kártyád.
Amit ide legépeltem egy regényben, azt írta le neked az sms 3 mondatban. Remélem most már világos.
Üdv: #4-es
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!