Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha Ausztriában rendelek...

Ha Ausztriában rendelek elektronikus eszközt házhoz alá kell írnom átvételekor ?

Figyelt kérdés
Eddig mindig mikor rendeltem Amazonrol sosem kellett alá írnom mindig le tették a recepción a csomagot a munkahelyemen.Ma jött volna egy laptopom és az alkalmazás csak annyit ír hogy az osztrák posta problémába ütközött a kézbesítés során.Nem értem miért.. az ilyen rendeléseket alá kellene talán írni ? De semmilyen hívás nem érkezett… vagy tényleg a postával volt gond ? Sajnos nem ír többet az alkalmazás.Még annyit ír csak hogy újra próbálkoznak majd.
2023. aug. 17. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

Ha a feladó kéri a rendelő aláírását/személyi igatolvány bemutatását, akkor a futár kérni fogja.

Pl a telefon szolgáltatótól rendelsz valamit, akkor mindig ez van.

2023. aug. 17. 20:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Amazonról rendeltem.Eddig mondom mindig a recin hagyták..ma pedig az az üzenet fogadott az alkalmazáson hogy a posta problémába ütközött vagy hasonló … 5-10 percenként néztem az alkalmazást .. mikor közel jár a futár mindig térképen tudom követni és ez sem történt meg… sőt azt írta 19:04-kor történt a probléma pedig akkor is rá néztem még és semmit nem irt .. kb 19:35 fele jelezte ki a rendszer hogy probléma adódott úgyhogy nem tudom …
2023. aug. 17. 21:20
 3/3 A kérdező kommentje:
2023. aug. 17. 21:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!