Ki tud gyulladni egy hotspot?
A szitu az, hogy van egy szőlő hegyünk és nemrég felgyujtották..a telek mérete miatt nem égett le a ház, mert hatalmas a terület.
Nem lakunk kinnt..
Szereltem fel 2 db wifis kamerát ami egy 12 v-os átalakítóról megy, a másik vége a 220ba megy..ezek a szokásos kinai wifi kamera megoldások..ebbol van kettő darab.
Illetve egy mobil hotspottal oldottam meg a netet, ami akku nélkül üzemel, így direktbe kapja az áramot, de azt 0-24 ben.. Kicsit sz*rul érzem most magam, ki tudnak ezek gyulladni..? Hotspottol tartok inkább.. kamerám több is van, de azokkal soha nem volt gond-màsik telken.- Vagy alapvetően ezekkel így nincs gond?
Most voltam kinnt a telken, egy kicsit meleg volt a hotspot teteje de semmi komoly, nem is forrosodott.kb amikor a telefont töltjük, közbe nyomkodjuk..olyan volt a hőmérséklete.
Köszi szépen akkor nem izgulok 😁
Igen a venti tényleg jó.
A venti fog előbb kigyulladni. :)
A megfelelő helyre helyezés még nem jutott eszedbe? Kigyulladni kigyulladhat bármilyen belső hiba miatt is bármikor, de hogy leég-e tőle a ház, az egy másik tészta.
Aztán még lehetne túláramvédelmet is az áramfelvételéhez illeszteni, valamint, ha nincs FI relé, akkor azt is eléje rakni (ez sokat nem tosz a dolgon, ha elkülönített helyen van; inkább lélektani előny).
"A venti fog előbb kigyulladni. :)"
Nem kötekedés céljából, de kérlek fejtsd ki a gondolatmenetet ami az állítás mögött van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!