Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni DJI Agras T30...

Hol lehet kapni DJI Agras T30 drón vízpumpa felújító szett?

Figyelt kérdés
Sziasztok! DJI Agras T30 mezőgazdasági drón vízpumpájához keresek tömítőkészletet. Sajnos eddig nem találtam, csak komplett pumpát újonnan. Ha valaki már rendelt ilyet és megosztaná, hogy honnan annak nagyon örülnék! :)

#alkatrész #drón #DJI Agras T30 #Mezőgazdasági drón #DJI alkatrész #Drón alkatrész
2023. aug. 14. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak ezt találtam: [link]
2023. aug. 14. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
A 2-es válasz másnak is furcsa?
2023. aug. 14. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Troll, jelentettem. Nem én írtam privátot.
2023. aug. 14. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ki írt privátot kinek?
2023. aug. 14. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
5. vagyok, valaki (torbrowser111) kérdezte privátban, hogy én írtam-e neki olyat, mint a #2 (idézte is), gondolom ez a terjesztési módszere, ő írhatta a 2-est is. Letiltottam, de a fenti válaszok jelentése egyelőre semmit nem ért, úgy tűnik...
2023. aug. 14. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Megfelelő amit linkeltem?
2023. aug. 14. 19:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos nem volt jó a link. Szívó oldali tömítésekre volt szükségük, egybe nem tudtuk beszerezni szettben, de darabokban tömítő és hidraulikai eszközöket értékesítő cégeknél igen. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! :)
2023. aug. 16. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!