Radar/Lézer-detektor legális?
Rendőrségi radar, lézerdetektor esetleg trafipaxok érzékelésére használható eszközök legálisak magyaroszágon? Esetleg azokat blokkoló termékek is?
vágom hogy wazen bejelentik de nekem olyan kéne ami pittyog meg ilyesmi amikor közeledik a rendőr radar, esetleg épp bemér stb. valami K meg Ka Meg L(laser) dolgok riasztottak be a terméken amit láttam de nem emlékszem mi volt az. Tudtok ajánlani ilyen, jó termékeket?
legmagasabb sebességtúllépésem az 25km/h volt, 130 helyett 155 körül mentem autópályán amikor senki se volt..
Esetleg a főutakon 90 helyett egy 110-115km/h-ig felmegyek annál több nem igazán.. Nem a legveszélyesebb mutatvány, de ha lefotóznak büntetnek.
#11:
A 125 km/h az a 90-hez képest +28% szóval azért jelentéktelennek nem mondanám. A jelentéktelen az szerintem a pár százalék.
Gondolom ha holnap reggel az üzemenyag +28%-al lenne drágább egy lépésben, arra sem legyintenél.
"a gyorshajtás fogalma úgy látom nálatok csak a 300al való száguldás a 30as utakon..."
A gyorshajtás fogalma minden, ami helytelenül túlzott sebességválasztással jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!