Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy Sony KD55X75WLPAEP 139 cm...

Egy Sony KD55X75WLPAEP 139 cm milyen beállítást ajánlattok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt élességre,kontraszt,háttérvilágítás, stb.

Illetve minden másra tapasztalat alapján,akár módok stb

2023. aug. 3. 08:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Basszus nem értem komolyan ezeket a kérdéseket.

Úgy állítsd be, ahogy neked tetszik. Mindegyiket kipróbálgatod, meglátod mit csinál és aszerint kísérletezel.

2023. aug. 3. 09:21
 2/6 A kérdező kommentje:
2 napja ezt csinálom de semmi!! Az első 4k tv nekem meg
2023. aug. 3. 09:48
 3/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Ennyi erővel leírhatták volna a kezelési utasításban, hogy mit, mire kell állítani. De akkor minek vannak beállítások egyáltalán?

Keresd a normál alapbeállítást, plusz kapcsolj ki minden szemfényvesztő felesleges opciót.

Utána lehet korrigálni a színtelítettséget, főleg az arcok, zöld növényzetek természetessége alapján elég jól belőhető.

Ha pirosodnak az arcok, nem akar természetesre sikerülni, P/Z eltolás segíthet, keveset zöld irányba,

Brightness (feketeszint) általában megfelelő a gyári alapszinten, vagy figyelheted a sötét tónusokat, hogy jó legyen.

Kontraszt (fehérszint) igény szerint.

Háttérvilágítás igény szerint.

2023. aug. 3. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 ez nem 4k tévétől függ, a régi képcsöves tévéken is lehetett állítani a telítettséget, fényerőt, stb.. Nem atomfizika. Úgyis úgy kell beállítani ahogy neked tetszik. Ha meg jó alapbeállításon akkor meg ne szórakozz vele. Ja, és tudom javasolni a kézikönyvet...
2023. aug. 3. 09:57
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Hiába írsz nekem privátban számértékeket, pont arra utaltam, hogy én sem azt szoktam nézni. Meg honnan is tudnám a szervizben megforduló összes TV beállításait megbecsülni is akár? Ahány, annyiféle?

Ez nem így működik.

2023. aug. 3. 10:13
 6/6 anonim ***** válasza:
2023. aug. 3. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!