Egy Sony KD55X75WLPAEP 139 cm milyen beállítást ajánlattok?
Gondolok itt élességre,kontraszt,háttérvilágítás, stb.
Illetve minden másra tapasztalat alapján,akár módok stb
Basszus nem értem komolyan ezeket a kérdéseket.
Úgy állítsd be, ahogy neked tetszik. Mindegyiket kipróbálgatod, meglátod mit csinál és aszerint kísérletezel.
Ennyi erővel leírhatták volna a kezelési utasításban, hogy mit, mire kell állítani. De akkor minek vannak beállítások egyáltalán?
Keresd a normál alapbeállítást, plusz kapcsolj ki minden szemfényvesztő felesleges opciót.
Utána lehet korrigálni a színtelítettséget, főleg az arcok, zöld növényzetek természetessége alapján elég jól belőhető.
Ha pirosodnak az arcok, nem akar természetesre sikerülni, P/Z eltolás segíthet, keveset zöld irányba,
Brightness (feketeszint) általában megfelelő a gyári alapszinten, vagy figyelheted a sötét tónusokat, hogy jó legyen.
Kontraszt (fehérszint) igény szerint.
Háttérvilágítás igény szerint.
Hiába írsz nekem privátban számértékeket, pont arra utaltam, hogy én sem azt szoktam nézni. Meg honnan is tudnám a szervizben megforduló összes TV beállításait megbecsülni is akár? Ahány, annyiféle?
Ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!