Kábeltévé lemondása után nálam maradt egy elosztó (multimédia diplexer), amit nem kértek vissza, foglalkozzak vele?
Figyelt kérdés
Írtam nekik, hogy esetleg ott hagynám az egyik dobozuk tetején, de postán visszaküldést javasolták (ingyen, dobozt is adnak), amit overkillnek érzek, talán már nincs is rá szükség sehol. Úgy maradt itt egyébként, hogy még a kábel is a falon volt eddig...2023. aug. 2. 07:47
1/6 szántóvető válasza:
mivel jelezted nekik ezért igen.
2/6 anonim válasza:
Hívd fel a szolgáltatót és kérdezd meg.
3/6 anonim válasza:
Neked semmit nem kell érezni. Küldeni kell. Ennyi.
4/6 Szervizmérnök úr válasza:
Ennyi erővel a kábeleket is lebonthattad volna:
5/6 A kérdező kommentje:
#4 A kábelt a másik szolgáltató elvágta, azt már nem tudnám visszaadni, de mivel ezt sem kérték, ezért merült fel a kérdés.
2023. aug. 2. 09:39
6/6 anonim válasza:
A dekoder stb simán utolag felszamlázhatjak, thome csinalta , visszakerték adtak jobbnesetben rola leadasi atveteli jegyzőlapot . Aki ezt kjhagyta racseszhetett mert felhivtak a cegtől hogy adja le a dekodert stb aki nem tudtacigazolni anbak küldtek felszolitast es drága dijtételt . Én leadtam személyesen kaptam papírt , a leadasa utan 4 honappal hivott a kirendeltség hogy nem érkezett be adjam le a központban Pest külváros vagy birsággal feljelentenek. Mondtam pechetek van mert itt a szerződes ez a száma pecsat stb nem aktualis , ragaszkodott a faszi hogy nincs bent a vezetőség intézkedik, elhajtottam hogy pont leszarom mit kavarnak mert tiszta vagyok. Pereljenek kamura de ha bármilyen sms email hivás érkezik ebben a meddő témában feljelentem zaklatasért lejáratom minden fórumon a céget . Lekoptak, máshol olvastam hogy 6-8 ezres hasznalt cuccokat 30 ezer felett behajtottakk mert vagy kidobták vagy nem volt meg az igazolás hogy leadták . Nem küldenem el mert nyomavész , személyesen kirendeltségnél dokumentummal .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!