Garyyy44 kérdése:
Miért nem sikerül onlyfans ra előfizetni ??????????!
Figyelt kérdés
Próbáltam egy két lany OF-jere előfizetni (nem sajnálom azt a 3600ft-t egy hónapra ) de egyszerűen nem tudok megadom minden adatot és miután megvagyok írja hogy az e mail ra amit megadtam jön majd hitelesítő üzenet és kesz is vagyok , de ez az uzemet sosem jön am Gmail om van ..#Gmail #Onlyfans előfizetés e-mail
2023. aug. 1. 20:03
2/10 anonim válasza:
Miért van a rengeteg kérdőjel után egy felkiáltójel?
Biztos, hogy a spamban sincs?
3/10 anonim válasza:
Azt mondja privátban: "MKB"
Az egy bank, nem kártya!
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy írjam debit ??
2023. aug. 1. 21:52
5/10 anonim válasza:
Nekem azt írta privátban, hogy "Spam?? Nem volt levonás sem".
Levonás előtt kéne megerősítés, ami miatt emailt küldenek, ami kerülhet a spam mappába! Ejj...
6/10 anonim válasza:
Mastervatd, maestro, stb.
Nem mindegyiket fogadják el.
A megerősítés miatt nem feltétlenül küldenek mailt. A bank mobilappjában kell a vásárlást megerősíteni.
7/10 anonim válasza:
#6 "írja hogy az e mail ra amit megadtam jön majd hitelesítő üzenet"
8/10 anonim válasza:
7. azok után, hogy mkb-t arra a kérdésre, hogy milyen kártyája van, én már nem bízom benne hogy ez tényleg így van-e. Nem regeltem még of-ra, fogalmam sincs hogy működik ott a reg és a fizetés, csak próbáltam segíteni egy kanos csávón.
9/10 anonim válasza:
És ilyen buta emberekből gazdagszik a sok lotyo
10/10 anonim válasza:
És ezeknek van szavazati joguk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!