Én azt vettem észre az újabb Genius hangszóróknál (nekem is van új Genius hangszóróm), hogy sokkal jobbnak néznek ki, mint amilyenek valójában. Fából van, igényes a külseje, közben meg "visítós" (a közép "éles" frekvenciák intenzívek, a mélyek/magasak meg tompák) hangja van, a hangereje viszont okés, elég hangos. Ez itt, amit linkeltem, milyen minőséget képvisel? Ez is csak külsőre jó, vagy hangra is?
Valahol itt érdemes pénzt kiadni, ezalatt értelmetlen, ha csak nem pocsék hangot akarsz.
2023. júl. 28. 18:48
5/14 anonim válasza:
Nekem a 1255 van, használtan vettem fillérekért. 2.1-ből megmaradt szubra kötve használom passzívként (csiptetőt kellett szerelnem a hátlapra és bekötni hangszóróra). A magasak elől a műanyag baromságot leszedve hirtelen nagyon jó hangja lett, ezért is gondoltam kiiktatni a gagyi kis erősítőjét, meg mélye se sok van, akárhova is teszed. Szerintem csak használtan, csak ha 2.1 upgrade-nek veszed, csak ha passzívra átépíted és kipattintod a műanyag sületlenséget a jó kis dóm magasak elől, akkor egy elég jó kis filléres projekt, és elég sokmindennél jobb lesz, amit tízszeres áron agyonhypeolnak, aztán annyiért már te is inkább jónak hallod majd...
2023. júl. 29. 06:40
6/14 anonim válasza:
5-ös, ha életedben nem hallottál még értelmes hangot, akkor nehezen fogsz tudni véleményt nyilvánítani, nem gondolod?
2023. júl. 29. 08:34
7/14 Nitro500 válasza:
A Genius az a márka, hogy csak szóljon valami, 100 alatt meg ne várjál sok jót. Ha már ennyire érdekel a hangzás nem csak hogy ordítson, akkor az Edifier cuccokat én is merem ajánlani, nekem S3000Pro-m van, igazi HI-FI hangzása van ami tetszik. Neked S1000 is elég lehet, cserébe egy halom bemenetet kapsz. Vagy vegyél S3000-et ami Hi-Res minősítésű és saját DAC-al rendelkezik. Hangzásban nem fogsz csalódni ha USB-n minimum Spotyval küldöd.
2023. júl. 29. 19:49
8/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy 300K-t költene rá, ha ilyen érben nézegetett...
2023. júl. 29. 19:55
9/14 anonim válasza:
*árban
2023. júl. 29. 19:55
10/14 anonim válasza:
#6 Nyilván a k240-em mellett kishifisen szól, de kellemes, nem ad hozzá sokat, azok viszont jó helyen vannak. Nem azt várom tőle, hogy tetszőleges hanganyaggal azt higgyem, hogy valaki lehajított egy zenekart az íróasztalra. Meglepően élő így, hogy a butításai ki vannak iktatva. És ennyi. Négyjegyű összegért egyfajta csoda volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!