Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan, hogy...

Tényleg van olyan, hogy régiófüggetlenítő távirányító?

Figyelt kérdés

Véletlenül belefutottam egy hirdetésbe aprós oldalon, és ott azt állítja az eladó, hogy:

"A gyári távirányítóval sajnos nem végezhető el a függetlenítés, ezzel viszont csak egy gombnyomás."

Én ilyenről még nem halottam, hogy külön távirányító kellene ilyesmihez és azon is csak egyetlen egy gombnyomás az egész. Sőt, máshol sincs hasonló hirdetés.

Ez most kamu?

2023. júl. 24. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Mi a tökömet akarsz függetleníteni?
2023. júl. 24. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Én semmit.
2023. júl. 24. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
én még ilyenről nem hallottam, azt sem tudom mit kéne függetleníteni. Nem akarok olyan lenni, aki mindenre amiről nem hallott azt mondja, hogy kamu, de ez szerintem kamu.
2023. júl. 24. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
2023. júl. 24. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
55%
Igen van. Nekem van is itthon. Ha megnyomom a megfelelő gombot, az összes rigó elmegy a környékről.
2023. júl. 24. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!