Milyen bluetooth fülhallgatót vegyek?
Figyelt kérdés
Kb másfél évig használtam egy Xiaomi mi true wireless earphones 2S-t, aminek nagyon tetszett a hangzása, kényelmes volt, röviden nagyon szerettem
Miután az elromlott, vettem egy Xiaomi buds 3-t, aminek nagyon tetszett, hogy a rajta lévő gombokkal lehet irányítani, jó volt, hogy van zajszűrője, viszont a hangzása már kevésbé tetszett.
Egy olyan fülhallgatót keresek, aminek jó a hangzása (mint az elsőre említettnek), és van zajszűrője is, árban 20-30 ezer. Nem fontos, hogy xiaomi legyen, eddig azért azt vettem, mivel telefonom is xiaomi (11T pro)
2023. júl. 17. 23:51
2/2 anonim válasza:
Jbl wave/vibe beam vagy a wave/vibe flex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!