Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen tablet lenne a legjobb...

Milyen tablet lenne a legjobb egyetemre?

Figyelt kérdés
Szinte csak arra használnám, hogy jegyzeteket olvassak rajta, belejegyzeteljek pdf-ekbe stb. Szóval szempont, hogy jó kijelzője legyen, 10 colos környékű, az akksija sokáig birja egy töltéssel, és vagy 4-5 év egyetemet kihúzzon szoftveres hibáktól mentesen. Esetleg, ha érintős ceruza kapható hozzá, vagy kompatibilis valamelyikkel, az csak jó még. Mondjuk Ipad 9 vagy Galaxy Tab S6 lite, S7 FE amiket nézegtem eddig. Esetleg más? Árban is olyan max 150 ezerért kb.

2023. júl. 12. 12:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Meg ha egy kevés eszed is lenne, olvasni úgy tudsz rendesen, ha valamit könyvként a kezedben tartasz, és görgetsz az ujjaddal, amikor lapozol másik oldalra. Szted egy sz.ros touch paddel fogok szórakozni neked, meg kattingatni gombokkal, hogy megnyissak egy pdf-et?
2023. júl. 12. 20:34
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Én a céges ultrabookot hordtam az egyetemre. Mennyi volt, 80 deka? Azt nem kellett cipelni. Tapipad helyett meg volt egy kicsi egerem. De mindegy, nem vagyunk egyformák.
2023. júl. 12. 20:51
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

iPadet tudom ajánlani

abból is iPad 9-et szerintem megéri

igaz, nem 150e, de használtan is található, úgy nyílván olcsóbb

viszont ha ez már drágább, akkor a galaxy tab. szerintem amiket néztél, jók lehetnek erre a célra. :)

2023. júl. 13. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:
85%
Sokadik ilyen kérdés, szerintem olvasd el a korábbiakat. Szerintem nem tragédia, ha egy tablet már nem támogatott, vagy csak biztonsági frissítéseket kap, attól még lehet évekig tökéletesen használható 1-2 újabb API-t igénylő apptól eltekintve.
2023. júl. 13. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!