Seed szerver - Mit ajánlotok?
A kolinet sebessége még elég is lenne, azonban arról van szó, hogy tiltják a torrentet, a VPN sebességet pedig lekorlátozták.
Na mindegy. És így arra gondoltam, hogy használnék seed szervert, amire torrentezhetek, na de kérdés, hogy melyiket? Bizonyára nem fontos, hogy a szolgáltató magyar legyen, ftp-zni pedig lehet. Vagy helyette inkább válasszam a Yettel Otthon net pro csomagját? Csak az meg hűséggel éri meg, és nem biztos, hogy a hűségidő lejáratáig nekem szükségem lesz rá.
⚠ A tanulmányaimmal minden rendben van, jelenleg dolgozom, a nyári szünetet a városban töltöm, és nem pedig a falumban, lehetőség nyílt a kollégiumban maradni egy apróbb felár cserében, sokan inkább nyáron is itt maradtak, ez egy egyetemi koli. Ezt csak azért tartottam fontosnak kiemelni, mert ha a kérdést egy olyan ember találná meg, aki azt írná, hogy "Torrentezés helyett inkább tanuljak", akkor a választ találja meg már a leírásban, és ne kelljen külön leírnom. Továbbá a kérdésem nem arra irányul, hogy a koli tűzfalát kicselezzem!
Cloudtorrentet nézed már? Rengeteg van
Gyakorlatialg mint egy seed szerver. Akár telefonról is tudod használni.
Hali!
Sok ezzel foglalkozo forum van redditen egyebkent. Nem mindegy hogy havi szinten vagy esetleg eves szinten milyen arban gondolkodsz(nyilvan fugg net sebessegtol, tarhelytol, addonoktol)
Nalam a topok:
1. Andy10gb(discord szerver)
2. Dediseedbox(sokaig hasznaltam)
3. Seedbox.fr
4. Seedit4.me(TorrentLeech tracker egyik szponzora)
5. Seedhost.eu
Aztan meg emlitesre melto a Feral Hosting, illetve a rapidseedbox.com. Rengeteg fajta van tobb fele configgal. Érdmes nagyon alaposan korul nezni egyebkent mielott bereszt atfutni gyorsan a weboldalak TOS-ait hogy hogy kezeleik az adatokat, igeny szerint tovabbitjak e a hatosagoknak stb... (ezek amiket osszeszedtem nagyjabol jok egyebkent)
Erdemes egyebkent Francia vagy Holland szervereket nezni mert itt eleg jo dealek vannak.
#5 vagyok meg egyebkent
Cloud torrent ahogy az abran is latod nem seedeli vissza a tartalmaidat csak leszedi egy uptodownon alapulo szerverre az adatodat torrent file bol és le tudod tolteni a szerverről saját gépre. Nem áll be seedbe de sztem teged inkabb az erdekelne hogy ha vissza is toltene a tartalmat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!