Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mobil Klíma víz tartályába...

Mobil Klíma víz tartályába milyen vizet töltsek? Ioncserélt, Desztillált, vagy sima csapvizet?

Figyelt kérdés
Egy régebbi Delonghi Pinguino mobil klíma került hozzám, és sajnos a tulajdonosa nem tudta megmondani milyen vizet érdemes beletölteni. Vízköves az egész hátulja és elég sok helyen az. A neten nem találtam hozzá leírást.

2023. júl. 11. 18:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Elég egyértelmű:

" A készülék egy nagyméretű víztartályt tartalmaz, amely desztillált vízzel van megtöltve"

Ha vízköves, az előző gazdája sima vizet használt.

2023. júl. 11. 19:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyébként, amit linkeltél, az egészet átolvastad?
2023. júl. 11. 19:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Erre az oldalra most találtam rá, több oldalnyi google lapozás után. De igencsak kijött megint mekkora egy gyökér is ez a nép. Lehet gyufásdoboz a tudásom de mégis tele van gyufáfal, nem úgy mint a te üres fejed... Mit kellett volna még olvasni ott világosíts fel...
2023. júl. 11. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Az milyen leghuto lenne már ami 2.5 cop-al dolgozik ? 900w aramfelvetel 2.4kw hűtési teljesítmény.

Ezek egy régebbi mobil klimanak az adatai. Anélkül hogy tovább gondolnám

2023. júl. 11. 19:26
 15/17 A kérdező kommentje:
Mivel sose foglalkoztam ilyennel, és nem is olvasgattam utána, illetve gondoltam tudnak értelmes választ adni itt is ezért fel tettem a kérdésem. De kár volt. Igen rájöttem, hogy sima vízzel használhatta, de semmilyen pdf, vagy füzet nem járt hozzá. Odaadta, mert neki nem kell, de mondta nála nem működött így max kidobja. Mondtam ne, megnézem. Szétszedtem vízkőtelenítettem. De nem találtam mostanáig konkrétumot mit is töltsek a tartályba. Arról én nem tehetek, hogy a gyártó mit írt rá. Ez van ráírva és kész
2023. júl. 11. 19:40
 16/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:

[link]

PAC 250 U Portable Windowless Air-Conditioner

SPECIAL NOTE

This machine is designed to be used with or without water. Maximum performance is obtained using water. When used without water, Pinguino will operate at about 67% cooling capacity.

HOW TO PREPARE WATER CONTAINER

Use only clean, salt-free tap water. The water is essential for the air cooling operation and si discharged in the form of steam through the exhaust outlet. A container full of water lasts for a period that

depends on a number of conditions such as temperature, humidity, insulation, exposure of the room, number of people present, etc. On average it will last approximately 7 to 10 hours.

When the container is empty, the appliance automatically changes function from water to air. At the same time, the quantity of air discharged from the rear hose will increase.

----

Warning: Do not use water containing salt, eg. seawater or water treated using softening systems that utilize kitchen salt.

2023. júl. 11. 21:34
 17/17 A kérdező kommentje:
Szuper köszönöm a pdf-et is. Végre egy normális komment :) Sajna nekem csak az újabb delonghi user manualt dobálta be.
2023. júl. 11. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!