A hűtőmet tegnap leolvasztottam, nem bírtam várni, hogy a fagyasztó részéből teljesen kiolvadjon a jég, ezért késsel rásegítettem, de balul sült el a dolog. A fagyasztó részből nagy mennyiségű “levegő” jött ki, szerintem gáz. Mi lehet a probléma?
A probléma az, hogy kinyírtad a hűtődet.
Fémragasztóval talán be lehetne ragasztani és feltölteni, de ezt nem fogja megcsinálni neked senki.
A spórolt pénzed most hűtőre fog elmenni.
"Csak" annyi, hogy nagyon balul sült el a dolog.
Elég drága a javítás vagy nem is gazdaságos, de azért felhívhatsz egy szervizt, majd megmondják.
Vegyél új hűtőt! Ennek kuka.
Én is a melegvizes megoldást javaslom, használom.
Kiveszem a rácsokat (amúgyis el kell azokat is mosni), Forróvízzel teleengedk egy vödröt és berakom, rácsukom. Szépen leolvasztja a jegyet.
Ezt még csirkecsonttal is el lehet követni.
Kilyukasztottad azt a hűtőrendszert, amelyből 20 év alatt se megy el a gáz (nekem 25 évig ment egy Lehel és más baja volt!), de ha egyszer elmegy nem igazán javítható, talán igen, de bizonytalan a további élete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!