Hol lehet ezt átálítani?
Figyelt kérdés
Hogyha csinálok egy fotót az mindig lementődik a Google fiókba. Így már az ingyenes 15 GB-ből már csak 2 maradt, mind a fényképek miatt, mert lementi oda is a képeket. De pedig nem kellene mert elég ha csak a galériában vannak meg. Hol lehet ezt kikapcsolni hogy ne legyen szinkronizálva az eszközzel, vagy ne mentse le a fotókat a fiókba? Mert így nagyon hamar meg fog telni, és akkor nem fogadhatok majd emaileket meg stb.2023. júl. 5. 13:04
1/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
Úgy oldom meg, hogy időnként lementem külső eszközre és törlöm.
2/7 anonim válasza:
A Google Fotók alkalmazásban a beállításoknál, ha minden igaz.
3/7 anonim válasza:
A következő kérdésed az lesz, hogy hogyan lehet a képeidet lementeni a betört telefonról. Éppen ezért ajánlom a 100 GB tárhelybővítést, ami évi 6900 Ft.
4/7 anonim válasza:
Évi ?
inkább Terra, egy terrás külső winchester, csak egyszer kell beruházni rá.
5/7 A kérdező kommentje:
Azon én is gondolkoztam hogy a képeket egy külső winchesterre vagy valamire rárakom majd. De hol lehet kikapcsolni hogy ne mentődjön le a Google fiókba minden kép, videó?
2023. júl. 5. 19:06
6/7 anonim válasza:
Külső hdd természetesen kell, de nyilván nem lehet rámásolni a képeket 10 percenként.
Kérdező, Google Photos beállításaiban ki tudod kapcsolni.
7/7 A kérdező kommentje:
A biztonsági mentés már rég kiván kapcsolva, de attól függetlenül ugyan úgy menti le a képeket.
2023. júl. 5. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!