FM transmitter: létezik, hogy manapság már nem kapni rendes bluetoots FM transmittert? 3db, 3 féle és árkategóriájú FM transmittert vettem és midegyik mono volt, vissza kellett vinnem. Amit korábban használtam az bedöglött.
A vicc hogy a Homasitában vettem a legutóbbit, de azt se értette az eladó, hogy miről beszélek. Mondom neki, hogy nem sztereó, erre elkezdi, hogy akkor recseg?
Ó jaja. Monodm neki, hogy még az LGT - Szól a rádió című számában is megénekelték:
"S ma sztereóban fogható és ebben az a jó,
Hogy a két oldalról egy időben más-más hallható.
A nagyzenekar hangzásában éppen az a szép,
Ha középen ülsz és jól figyelsz, már teljesebb a kép."
Már már vártam, hogy azt mondja, hogy mit várok?! Örüljek ,hogy valami szól egyáltalán. De ezt nem mondta.Visszakaptam a pénzt.
Szóval most a régi Hama USB, AUX képességekkel megáldott ketyerét használom az aux-ot használva. A Realme 8-amon még van fülhallgató kimenetem szerencsére.
megj.: az autóhifit nem szeretném lecserélni.
Mivel sok ember nem tudja mi a különbség, így többségében nyilván az olcsóbb megoldást alkalmazzák.
Ahogy nézem nem is tüntetik fel sehol, szóval marad a próba-szerencse.
Milyen típus volt, ami sztereó volt? Annak nincs újabb verziója?
Az FM-vevők bizonyos jelszint alatt monóra váltanak, így csökken a zaj.
Nem tűnik életszerűnek, hogy mono eszközt gyártanának manapság.
Ha van egyéb FM-rádiód, tesztelheted.
Az autónak eleve a kívül van az antennája, amitől árnyékol a fémlemez, te meg belülről akarsz hatni rá. Erre is vannak ugyan trükkök, illetve a jármű vezetékein is csatolódhat a rádiójel, de ez csak esetleges.
Aliexpressen is látni sok ilyet, rengeteg visszajelzés is olvasható:
Szerinted találsz olyat, aki monóra panaszkodik?
Illetve jobban fogalmazva, ezek az eszközök eleve a betáplálásra csatolnak rá szerintem kapacitívan, a jármű vezetékeit antennaként használva.
A hullámhossz miatt az URH hosszabb antennát igényel, ami a kis eszközben nem fér el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!