Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Átvert a szerelő. Mit tegyek?

Átvert a szerelő. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy Pioneer A209R erősítő. (2x60W)

Április közepe tájékán elromlott, csak az egyik oldal szólt a másik nem - illetve halk búgást lehetett hallani a hangszóróban.

Elvittem egy szerelőhöz aki azt ígérte egy héten belül kész. Az egy hétből majdnem másfél hónap lett!

Amikor elhoztam már akkor feltűnt mintha a javított oldal közepes hangerőnél nem szól annyira szépen mint a másik és szerintem kissé halkabb is volt.

A javítást követően egy hónappal el is romlott újból pedig napi átlagban talán ha félórát használtam.

Egy ismerősöm tanácsára elvittem egy másik szerelőhöz. Amikor telefonon érdeklődtem két nap után, hogy kész van-e az erősítő - azt kérdezte ki kontárkodott bele , elmondtam hogy szerelőnél volt - nem hitte el!

Egy hét után érdeklődtem - kész volt - így elmentem érte a szerelő azt mondta máskor ne nyúljak bele.

Hiába mondtam, hogy melyik szerelőnél volt. Azt mondta hogy egy szerelő ilyen kontár munkát nem csinál - nem az az alkatrész volt benne ami (Valamilyen IC) ami belevaló.

Feljelenthetem a szerelőt?

2023. júl. 3. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Én egyik szerelő hozzállását sem tartom professzionálisnak, de első körben az eredeti szerelőhöz vittem volna vissza, mert nem kaptam meg, amiért fizettem.

Eredetileg is nehéz lett volna bizonyítani, hogy átvert, de így már szinte képtelenség, hogy a másik is hozzányúlt.

2023. júl. 3. 20:12
 2/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
82%

"Feljelenthetem a szerelőt?"

Bárkit feljelenthetsz. De ez esetben mi a célod vele?

2023. júl. 3. 20:20
 3/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%

Felemás dolog, hiszen én is látom, olvasom egyes szakmai fórumokon, hogy mekkora dilettánsok is foglalkoznak szervizszolgáltatással, akiknek laikus / buta szavaiból leveszem, hogy amúgy elektronikához mélyebb szinten nem ért, csak ugatja a szakmát.

De ő vállalkozó.

Arról nem beszélve, amikor még a Gyakori Kérdéseken is korlátolt képességű pofák kötnek bele az én szavaimba, némelyik még egy mondatot sem bír leírni normálisan, magyarul.

Lehet, hogy te vagy a hibás, mert nem volt megfelelő emberismereted, nem láttad a kontárt?

Nehéz igazságot tenni, miután nekem is volt egy érdekes esetem, vagy 25 éve.

Videoton Precision 2000, sorvégfokban feszültségáthúzás miatt szenesre kiégett a panel.

Komolyan, még büszke is voltam magamra, hogy a szarból várat építettem, megmentettem a kiégett TV-t. Ugyanakkor természetes, hogy egy kiégett panelt nem lehet szépen visszaállítani, de attól még funkcionálisan lehet tökéletes.

Igen, de később, amikor pont nem értem rá, belenézett valaki (akiről tudni lehet, hogy egy kicsit jellemtelen alak, például lépcsőházakban másnak a hirdetését pofátlanul felülragasztotta a saját címkéjével / aljas).

Nyilván ennek a szar alaknak semmiből nem tartott lefikázni az én munkám az ügyfél előtt, aki persze rögtön vérszemet kapott, fogalma sem volt semmiről.

Holott nem is azzal volt probléma, amit én korábban megcsináltam.

Csak mégis, jólesik szemétkedni néha.

Úgyhogy, ilyenek is vannak.

2023. júl. 3. 21:09
 4/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
Mielőtt belekötne valaki, fizetett, legális hirdetésről beszéltem, amit átragasztani nagyon aljas.
2023. júl. 3. 21:14
 5/6 szántóvető ***** válasza:
"Elvittem egy szerelőhöz"-tudod bizonyítani?ő a csillagos eget le fogja tagadni.kértél a javításról számlát?nem.
2023. júl. 3. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom, nem kaptál számlát a szerelőtől? akkor, hogy bizonyítod, hogy rossz munkát végzett.
2023. júl. 3. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!