Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyit fogyaszt egy nap...

Mennyit fogyaszt egy nap alatt egy 50 wattos ventilátor?

Figyelt kérdés

Ventilátor akarok venni, de nem szeretnék magas áramdíjat fizetni.

Láttam a Lidl újságba egy 50wattosat, nem tudom ez mit jelent vagy hogyan lehet kiszámolni.

Tudom, hogy van hasonló kérdés, de azok régebbiek és azóta az árak is valtoztak.

2023. jún. 30. 13:48
1 2
 11/15 anonim válasza:
mármint 3-400 ezer úgy hogy akkor még fagyoskodtam volna. Tartalékon a konvektorokkal.
2023. jún. 30. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:
10# szerintem ott valamit benéztél, mert 1000watt az óránként eszik 1kilowattot és nem 10 óránként
2023. jún. 30. 15:54
 13/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Még mindig kWh szerepel a számlán.

1 kW teljesítményű hősugárzó fogyaszthatnak 1 óra alatt 1 kWh energiamennyiséget, ha folyamatosan fűtene, de ha lekapcsolgat a termosztát, akkor kevesebbet.a

Politikai tartalmú beírásra törlést kérek, ordas bunkóság betolakodni, szakmai témába.

2023. jún. 30. 17:01
 14/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Vagyis fogyaszthatna.
2023. jún. 30. 17:02
 15/15 Szirty ***** válasza:
Gáz helyett hősugárzóval történő fűtés esetén télen (tehát nem kiegészítő fűtésként használva) nem nagyon valószínű hogy 10/1 arányban kapcsolgatna.
2023. jún. 30. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!