Ez a gép képes elfuttatni játékokat?
Alaplap: Asus H81M-A S1150
Processzor: Intel Core I7 4770 8x3400MHz (4 mag 8 szál, 3800MHz Turbo)
Memória: 8GB DDR3 (2x4GB Dual Channel)
Videokártya: GeForce GTX 750 Ti 2GB
Háttértár: 240GB SSD
Ház: Cooler Master
Tápegység: Minőségi FSP
#4 Azt hozzá kell tenni, hogy a gépigény nem pontos adatokat ad meg, csak hozzávetőleges, (kb) fps-eket ad meg, sokszor tapasztaltam, hogy közel nincs a valósághoz az az fps szám amit megadtak, az adott felbontáson, adott minőség mellett, szóval erre figyelj oda.
Ha pontosabb adatokat szeretnél kapni keress rá youtube-on erre a konfigra, (pl i7 4770 gtx 750 ti benchmark vagy gameplay) tuti találsz valamit.
Attól függ milyet.
Új, triple A-s mai játékokat ezzel a videokártyával fogsz tudni normálisan futtatni. Nekem is 750 Ti van, de nem egy mai darab már. Régebbi játékokkal nincs gond.
CS:GO, GTA V, Watch Dogs, Sea of Thieves, Farming Simulator 19 (talán még a 22 is), Dark Souls 1, 2, 3.
Csak, hogy néhányat említsek, amiket elvisz viszonylag jól. PUBG pl. nálam nagyon szarul futott, kvázi játszhatatlan volt, mondjuk az amúgy is egy borzalmasan optimalizált játék. Apexet is próbáltam azt meg mondhatni egész jól vitte, de sokkal jobban is van optimalizálva, mint a PUBG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!