Samsung vagy Ipad?
Sziasztok! Szép estét☺️
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy tablet vásárlás előtt állok. Néztem nagyon sok fajtát de eddig az Ipad 9.generációsat és a samsung galaxy tab s6 lite 2022-őt néztem. Utána olvastam itt gyakori kérdéseken is hasonló dolgonak és nagyon sokan irták, hogy minőségileg élettartalmilag az Ipad-ek sokkal jobbak. Teljesen mindegy nekem igazából hogy andorid vagy ios készülékem van a lényeg az, hogy birja több ideig ne ilyen 1-2 év. Főként utazásoknál film nézésre, olvasásra, tanulásra is valamilyen szinten használnám.
Tudnátok esetlég tapasztalatokat írni, vagy ha van más készülék akkor azt ajánlani?
Előre is köszönöm!!☺️
Én nekem Samsung Galaxy S6 lite 2022 van szeretem tudok írni vele ,rajzolni lehet vele jár hozzá az S-PEN nem kell külön megvenni Filmeket is jól lejátsza.
Eddig nincs probléma vele igaz még csak fél éve használom.
Viszont az elödje már több mint 6 éves Samsung Galaxy A10 Tablett az is megy még.
Ha iPhoneod van, akkor iPad!
Ha nem iPhoneod van, akkor is az iPad a jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!