Samsung vagy Ipad?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szép estét☺️

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy tablet vásárlás előtt állok. Néztem nagyon sok fajtát de eddig az Ipad 9.generációsat és a samsung galaxy tab s6 lite 2022-őt néztem. Utána olvastam itt gyakori kérdéseken is hasonló dolgonak és nagyon sokan irták, hogy minőségileg élettartalmilag az Ipad-ek sokkal jobbak. Teljesen mindegy nekem igazából hogy andorid vagy ios készülékem van a lényeg az, hogy birja több ideig ne ilyen 1-2 év. Főként utazásoknál film nézésre, olvasásra, tanulásra is valamilyen szinten használnám.

Tudnátok esetlég tapasztalatokat írni, vagy ha van más készülék akkor azt ajánlani?

Előre is köszönöm!!☺️

2023. jún. 28. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nekem Samsung Galaxy S6 lite 2022 van szeretem tudok írni vele ,rajzolni lehet vele jár hozzá az S-PEN nem kell külön megvenni Filmeket is jól lejátsza.

Eddig nincs probléma vele igaz még csak fél éve használom.

Viszont az elödje már több mint 6 éves Samsung Galaxy A10 Tablett az is megy még.

2023. jún. 29. 06:32
 2/7 Morzsi007 ***** válasza:
Ha ismered mindkét platformot és használsz más Apple terméket, akkor a helyedben ipad-et vennék, nem kérdés.
2023. jún. 29. 06:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Iphone telefonom van, azt mondták hogy Ipad érdemesebb árban is ugyan annyi kb. De a samsungokrol azt hallottam, hogy hamar elromlanak, köszönöm a válaszokat☺️
2023. jún. 29. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

Ha iPhoneod van, akkor iPad!

Ha nem iPhoneod van, akkor is az iPad a jobb!

2023. jún. 29. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ki állitota hogy samsungok hamar elromlanak? Valami apple fan?
2023. jún. 29. 13:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, csak az alapján amit itt olvastam valami olyasmit, hogy nem küldik rá az új frissítéseket és így hamarabb elromlanak. Az Ipadekről pedig több ember írt jó tapasztalatokat. Nekem mondom teljesen mindegy nem rongyrázásból szeretném venni a lényeg az, hogy ne kelljen újat venni egy ilyen 1-2 év múlva, tovább bírja.
2023. jún. 29. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
42%
Ki állította, hogy az iPadek szarok? Valami droidbúza?
2023. jún. 29. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!