Morzsi007 *
Amennyiben jól értelmezem a képet, akkor 1*25A, és a kommentje alapján abból megy a kazánhoz a 16A-s ÁVK.
Meg kéne nézetnie egy villanyszerelővel, hogy elbírja-e a vezetékelés és a 25A, az egyéb fogyasztók mellett a tűzhelyet pluszban /van rá esély/.
Valami ilyesmi lesz a dolog.
A kérdezőnek mondanám, hiába küldöd vissza a tűzhelyet, ezt mindenképp meg kellene csináltatni, oldani, vannak kisebb teljesítményű kombi tűzhelyek, de ahhoz is ki kell építeni egy külön szálat, vagy, ha jók a vezetékek, akkor a C13-as megszakítókból azt a kört nagyobbra cserélni legalább.
Szerintem teljesítményből kellene elindulni. GOndolom 16 ampert akkor vesz fel, ha megy minden. Láttam már 32 amperes tűzhelyet 16 amperes biztosítékkal. Soha nem használták ki. Én világosítottam fel őket, hogy a tűzhely nem ide való.
Egyébként lenne valami baja, ha lekapcsolna a biztosíték?
Energiafelhasználás: 0,77 kWh (Légkeverés), 0,98 kWh (Hagyományos)
Csatlakoztatási teljesítmény 2.800 w
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!