Balazs1256 kérdése:
Az airpods 2-nél ha hallgatok zenét más emberek mennyire hallják azt?
Figyelt kérdés
Vásárláson gondolkozok, de erre kiváncsi vagyok mennyire hallatszódik ki, hogy mi szól a fülesben.2023. jún. 26. 15:08
1/5 anonim válasza:
Az AirPods 2 füldugók zenehallgatási élménye hasonló lehet más vezeték nélküli fülhallgatókhoz. A külső hangszigetelésük korlátozott, így ha hangosan hallgatja a zenét, akkor azok az emberek, akik közvetlenül mellette állnak, hallhatják a zene hangját.Azonban, mivel az AirPods 2 füldugók rendelkeznek beépített mikrofonokkal és zajszűrő technológiával, a zenének a füldugókon kívüli zajkörnyezetben való hallhatósága csökkenthető. Ezenkívül a zajszűrő funkció használatával az AirPods 2 képes csökkenteni a környezeti zajokat, amelyek meggátolják a zenét a külvilágban való hallhatóságában.Összességében, az AirPods 2 füldugók zenehallgatási élménye hasonló lehet más fülhallgatókhoz. Azonban, ha szeretnél teljesen kizárni minden külső zajt, akkor érdemes lehet olyan fülhallgatót vásárolni, amely kifejezetten a zajszigetelésre specializálódott.
3/5 anonim válasza:
Ha zenét akarsz hallgatni, akkor egy normális fülhallgatót vegyél, pl Sennheisert.
4/5 anonim válasza:
#1 Mindenki nagyon köszöni az értékes hozzászólást, aki esetleg képtelen lenne ugyanígy megkérdezni a ChatGPT-től...
5/5 anonim válasza:
AirPods 2-m van. Ha maxhoz közeli hangerőn hallgattam rajta a zenét, már rámszóltak, hogy olyan hangos mintha a telefonomon menne.
Nagyon szar fülhallgató amúgy. 1 év használat után már szervizbe kellett küldenem mert a jobb fülest nem töltötte fel a tok😂😂 70e Ft-ért úgy hogy vigyáztam rá mint a kisangyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!