Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A minap vettem egy ilyen kis töltőt kocsiba, ami egyben bluetoothos is, így tudnék rajta zenét hallgatni. Egyszer már sikerült beüzemelni de már egy istenért sem tudom hogy mit nyomjak ahoz hogy elinduljon. A telefonom rákapcsolódik az eszközre egyből de a rádión nem hallom a zenét, valamit meg kellene nyomjak a rádió körül hogy működjön. Mazda 5 2006-os autónk van és sajnos sem én sem pedig akié az autó nem értünk hozzá. Az a régi fajta rádió van benne, semmi új. Vannak gombok amiket megnyomogattam, úgy egyszer működött de már nem tudom milyen sorrendben csináltam. A gombokat is leírom ide hátha valaki így tud segíteni (Fm 1/2, AM, Cd, Media, 1 disc, 2 disc, 3 rpt, 4 progrdm, Ta, Pty, Seek apc track, af, disp auto md)

2023. jún. 22. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolom fm transzmitterről beszélsz. Ez úgy működik, hogy az eszközön beállítasz egy frekvenciát, ő pedig azon fogja sugározni a zenét. A rádióval meg arra a frekvenciára kell ráállni, és így fogod hallani a zenét. Nagyon leegyszerűsítve egy mini rádióállomás.

Szóval azt kéne tudni milyen frekvencia lett beállítva, vagy mi az alapértelmezett, aztán a rádiót arra kell állítani. De nem hiszem hogy nincs hozzá egy kézikönyv.

2023. jún. 22. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
És te kaptál jogsit?
2023. jún. 22. 23:42
 3/3 Szirty ***** válasza:

Hát a mi szempontunkból olyan a kérdésed, mint ha azt írnád hogy egyszer már eljutottál Kecskemétre, de most hiába nyomkodod a kocsiban a pedálokat meg tekergeted a kormányt jobbra-balra, egyszer sem sikerül újra.

Pedig akkor is csak azt csináltad amikor sikerült... Végül segítségképpen leírnád hogy milyen pedálok vannak a kocsiban, és mekkora a kormány.

2023. jún. 23. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!