Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Új ram, de nincs kép, minden...

Új ram, de nincs kép, minden pörög, működik és a dram led világít?

Figyelt kérdés
Nemrégiben a tápegységem túl lett terhelve ezért szétégett, rendeltem újat, nagy nehezen bekötöttem mindent a helyére és mikor bekapcsoltam volt kép meg hang, viszont kivettem a ramot, mert valami gond volt meg megtisztítottam egy két alkatrészt. Ramot vissza raktam csak észrevettem hogy fejjel lefelé, a kis bevágást picit erősen benyomtam, gondoltam itt eltörtem valamit. Azóta bekapcsol de nem mutat képet. Most vettem újat és ugyan az a gond. Mit tegyek? Asus pbh67 az alaplap 2x4gb gskill ddr3-2133hz ram, gtx 560 videókártya. i5 2500k cpu. Ha jól emlékszem akkor 500W-os táp.

2023. jún. 21. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Hat akkor vehetel masik alaplapot is. Esetleg egy bios frissitest probalj meg, hatha-hatha.
2023. jún. 21. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Drága kenyér! Hát hogy lehet fordítva beleerőltetni a ramot? Hogy????
2023. jún. 21. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!