Amennyire én tudom, azt érdemes nézni, hogy bizonyos fényességhez (lumen/lm) mekkora áramot használ fel, minél kevesebbet, annál jobb. Olcsó noname-et nem érdemes venni, hosszabb távon drágább.
2023. jún. 13. 07:47
2/7 anonim válasza:
Nekünk sima Auchan márkájú van kint a teraszon, 5db. 4 éve működnek, pedig kapják nyáron a meleget, télen a hideget, semmi bajuk. Nem fűztem hozzájuk sok reményt, de nagyon beváltak.
2023. jún. 13. 08:30
3/7 anonim válasza:
Optonica. Tök olcsó igaz 2 évente cserelni kell de ingyen kicserélik az 5 év gari miatt
2023. jún. 13. 09:25
4/7 anonim válasza:
Nekem Entac van, kb 2 évet bírnak. kettőt vettem, egyik elromlott, de szétszedtem, lecsippantottam a tönkrement diódát, helyére cseppentettem egy kis ónt, és ugyanúgy működik, mint újkorában.
2023. jún. 13. 10:45
5/7 anonim válasza:
Én Rábalux filamentes lámpákat vettem. TÖk jól bírják és jó a fényük is.
Annak idején az asztali lámpákban 60 W-os izzólámpát használtak. Ennek megfelelő fényerejű LED lámpák általában 6-7 W körüli teljesítményűek. A LED lámpáknál a fényáramot érdemes figyelembe venni. Két lámpa közül annak jobb a hatásfoka, amelyik azonos teljesítményfelvétel mellett nagyobb fényáramot produkál. Eddig többnyire Osram LED lámpákat használtam, a konyhában egy Philips van, ezek beváltak.
2023. jún. 13. 23:27
7/7 anonim válasza:
Én eladó vagyok egy villamosági üzletben. Én csak Osram led égőket rendelek és azokat is árulok. Azok több mint 4-5 évig birják. Régen én is árultam az olcsobbakat, de azok nagyon hamar visszajöttek. Olcsó húsnak hig a leve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!