Melyik jobb ????
Segítsetek légyszíves vennem kell 1 elektromos rovarírtót bogár darázs szúnyog ellen.
Röviden arról van szó szinte sehol nem tüntetik fel a hállóban lévő feszültséget ami miatt meg vagyok akadva!
van két készülék drasztikus árkülönbséggel papiron meg egyformák segítsek légyszíves :
Procart :
PEST KILLER :
Olyan link, amiből nem derül ki a lényeg, pl. szörnyű! meghalt a híres énekes! (de kicsoda??) Te pedig nem azt írtad, hogy elektromos rovarirtóról van szó. Mentségedre szolgáljon, hogy rengeteg ilyen van itt.
Az említett gépekről sajnos nem találtam semmit, esetleg kérdezz rá az áruházakban.
Hát a webáruház linkjét tettem be megprobálok akkor képet betenni mert rákatintottam de nekem jól hozza be. Sajnos képet nem enged vagy csak én nem értek hozzá beteszem ujra a linkeket szétszedve csak a szoközt kell megszüntetni és akkor müködik (elvileg) :
ha így sem akkor : rademi ez a webáruház címe "PROCART® PROFESSZIONÁLIS ROVARIRTÓ KÉSZÜLÉK, 3X20W, 350 M², FÉM RÁCS, EZÜST"
másik : https:// gold-media.hu/products/pest-killer-elektromos-rovarcsapda-mt-060
wbáruház név : golmedia Gép neve : PEST KILLER ELEKTROMOS ROVARCSAPDA MT-060
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!