Nyomtatás nagyon kicsi kártyára?
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném! Körülbelül bankkártya méretű kártyára kellene nyomtatnom, de mindenhogyan megeszi a nyomtató. A méret kb. 5.5x8.5 de ezzel a beállítással is folyamatosan csak elakad középen a kártya a kis és nagy nyomtatóban a bypass tálcából.
Előre is nagyon köszönöm ha tudtok segíteni!!
Gratulálok a sok lényegretörő és pontos információhoz amivel a választ megtámogatod! :)
A kártya hajlékony? Kemény? Vékony? Vastag? Műanyag? Papír?
A nyomtató lézer? Tintasugaras?
Vastagabb papír, mint egy kartonlap. Konica a nagy nyomtató, a kicsi HP LaserJet 1500.
Nem vagyok nagy nyomtató művész, mint a kérdésből is látható, bocsi.
Azért akad el, mert nem ekkora méretre vannak tervezve a nyomtatók. Behúzza, de bent már nem érzékeli, hogy hol van, mert kicsi és nem az érzékelőknél van.
Én az ilyeneket úgy szoktam, hogy nagy papírra nyomtatom és kivágom.
Ha már kész kártyára kell nyomtatni, akkor csak a nagy papírra ragasztás lehetséges, különben mindig hibára fog futni a nyomtató - mindegy milyen fajta, hiába jön szirty a szokásos arrogáns habzó szájával.
Megpróbálom de az a baj, hogy ilyen gyökér dizájnolt a másik fele és félek, hogy lejön a szín, ha meg celluxozom.
De nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek!
Tényleg?
Utaltam rá hogy kevés az infó és azt nem szabad ugye?
Rossz kérdés rossz választ érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!