A regionális jellegű internetszolgáltatók megbízhatók?
Van a Telekom, meg mondjuk a Digi ami sok felé elérhető.
A pár települést vagy Max 1-2 megyét lefedő regionális szolgáltatók mennyire megbízhatók? Ár/érték arányban jobbak mint a "nagyok"?
Pl elérhető mondjuk Békés megyében az Internet-X és az ALFÖLD.NET nevű szolgáltatók.
Vajon milyen szintű és ár/érték arányú szolgáltatást nyújtanak?
Vidanetnél és Tarr kft-nél voltam.
Hááááátttttttöööööö izé... a vidanetnél addig anyáztuk egymást, hogy a végén rájuk hívtam az NMHH-t. Mindig vacak volt a tv adás. Le is mondtam. Maradt az internet, az meg szakadozott. Állandóan veszekedni kellett velük. Heti 2-3x hívtam az ügyfélszolgálatot. Aztán volt valami fejlesztésük ami után egész jó lett. Heti 1-2 leakadás volt csak és a sebességek is megnőttek. Egy megyeszékhelyen volt. Koaxos kábeles net.
Aztán elköltöztem falura, itt meg a Tarr kft volt az egyik szolgáltató. Rengetegszer szakadozott itt is a net. Sokszor napokig nem lehet online adásokat nézni, mert annyita belassult, hogy alig töltődött be valami. Áramszünet után volt, hogy órákig nem volt net, mert ki kellett valamelyik szerelőnek jönni újraindítani a helyi központot.
Ahogy behúzta a telekom az optikai hálózatot már váltottam is. Most nyugalom van. Minden betöltődik, nincs szakadozás, nincs leeső sebesség. Zenbe vagyok :D
Na és az ár/érték arányról:
Telekom 1000/1000 4500 Ft
Vidanet 700/25 13100Ft
Tarr 1000/30 10900 Ft
Nincs mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!