1/10 anonim válasza:
Termék nevét leírnád hamarabb kapnál választ.
2/10 Szervizmérnök úr válasza:
Valahonnan ismerős, de ez kevés.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Ez jónak tűnik, persze ismerni kellene, hogy hány Volt és hány Amper szükséges a megfelelő működéshez.
Én például a terméket sem ismerem fel, hogy mi ez..
5/10 anonim válasza:
Jajj kérdező... hát mi a tököm ez? Mekkora feszültség kell neki? Polaritása milyen?
Mondjámávalamikonkrétumotbmeg!!
6/10 Szervizmérnök úr válasza:
Legjobb, amikor kiderül, hogy akku sincs benne.
Manapság az embereknek minden töltő.
Még az sem mindegy, hogy az eszközben van a töltésszabályzó (mint a telefonokban is), vagy nincs.
Utóbbi esetre vannak a külső töltők.
Az USB dugasztáp például nem töltő.
7/10 A kérdező kommentje:
Ez egy vibrátor :( és nem kaptam vele töltőt, nemtudom hány amperrel működik, irtam a customer service-nek es azt mondták nem jár vele “töltő” , usb kábellel tudok racsatlakozni és tölteni (vagy valami ilyesmi). Azért köszi a válaszokat
2023. jún. 12. 16:09
8/10 Szervizmérnök úr válasza:
Van olyan átalakító, amivel USB-re lehet dugni, de ilyet illik mellékelni, ilyen esetben.
Az USB dugasztáp nem gond, 1-2 A-os megfelel ebben a kategóriában szerintem.
Ezt vaktában is merem állítani, noha vibrátort nem szervizelek.
9/10 Ypszilon1980 válasza:
Azért azt jó lenne tudni milyen dc csatlakozó ez, mekkora a mérete, a képről ez nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!