Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fűnyírót miért úgy kell...

Fűnyírót miért úgy kell indítani, hogy benyomjuk a gombot, és meghúzzuk a kart?

Figyelt kérdés
A gomb benyomáskor mit csinál? És a kar?
2023. jún. 9. 08:24
1 2 3 4
 21/31 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Itt elöször is a 4. és 5. hozzászóló tette szóvá az elektronika kérdését.

Utána nekem csak egy rövid hozzáfűzésem volt, az érdekesség kedvéért (7.).

Utána kezdett velem kötekedni a sérült gondolkodású rosszindulatú alak.

De nem veszi észre magát, hogy ez nem normális, amit művel, hiszen ez az állapotából következik. Normális emberek nem az üres gyűlölködés kedvéért làtogatnak egy ilyen oldalt, még ha beszólogatások vannak is időnként.

Csak úgy látszik, egyeseknek lételeme a szemétkedés, direkt azért jön ide.

2023. jún. 9. 15:12
 22/31 anonim ***** válasza:
15%

#9 Amiben ugyanúgy nincs elektronika.

Nem gondolom, hogy a válaszom, hogy 0%-ot ér, de egészségetekre. Én a kérdésre válaszoltam és a hagyományos fűnyírót bizony úgy kell beindítani, ahogyan leírtam, nem gombok nyomogatásával! Az, hogy valaki ezek után ráfekszik a piros gombra az csak a tudatlanságáról vagy a szövegértési képességeiről tesz tanúságot, nem engem éget le. Nem gondolom, hogy egy rossz helyre nyitott, megtévesztő és pontatlan információkat tartalmazó leírásból nekem rögtön le kellett vágnom, hogy elektromos fűnyíróra gondolt az illető. A leírás ugyanúgy ráillik a kétütemű motorra is, ahol jellemző a gyújtásgomb. Csak éppen azt sem a gomb nyomogatása indítja be, hanem a berántó.

2023. jún. 9. 16:46
 23/31 Szervizmérnök úr ***** válasza:
39%

"Nem gondolom, hogy a válaszom, hogy 0%-ot ér, de egészségetekre"

Ne vedd magadra, van itt egy kártékony figura, amelyiknek annyira lételeme ez a leminősítő játék, hogy van rá megoldása, egyszerre több eszközről, több loginról nyomja, fáradságot nem sajnálja ilyen rosszindulatú hülyeségekre.

Ha össszetévesztett velem, akkor ennyi, azonnal lenyom 0 %-ra, ez a módszere. Hányinger, de ez ilyen, nem normális.

2023. jún. 9. 17:11
 24/31 anonim ***** válasza:

Szerintem akinek a kérdésből nem volt egyértelmű, hogy elektromos fűnyíróról van szó, az vagy nem látott még életében elektromos fűnyírót vagy direkt kötekedni akar.

A pontozások is ezt tükrözik.

2023. jún. 9. 17:46
 25/31 anonim ***** válasza:
Nem is tudom ki állt le neki kötekedni 3 oldalon keresztül. Nem én.
2023. jún. 9. 17:52
 26/31 A kérdező kommentje:

14.:

"#11 igen, szervizmernok uron kivul mindenki ertette mirol van szo, valaszokat is kaptal."

Igen, és köszönöm is szépen a válaszokat! Valóban irritáló a stílusa valamilyen szinten, de túlreagáljátok. Szerintem jóindulatú, és más kategóriákban nála 10-szer idegesítőbb egyének garázdálkodnak kedvükre. Ha ennyire harcolni akartok valakivel, akkor miért nem mentek családi, vagy felnőtt kapcsolatok kategóriákba, amit a véresszájú feministák és az ők manginái ledominálnak, és teljesen élhetetlenné tesznek? Teljesen szubjektív válaszokat pontoznak le, csak mert az elképzelt kis világuknak nem felel meg. És ott mit csinálnak a férfiak? Fülüket-farkukat behúzva lapítanak, és csak privátüzenet formájában merik leírni a véleményüket. Szóval legalább az ilyen, és ehhez hasonló kategóriák maradjanak már meg objektívnek, és ne gangoljatok, pontozzatok le szisztematikusan olyan személyeket, akik egyébként a válaszaik tartalmát tekintve nem szolgálnak rá.

2023. jún. 9. 18:21
 27/31 Szervizmérnök úr ***** válasza:
58%

26, hiába, itt olyan súlyos esetek vannak, némelyik vagy kezelésre szorulna, némelyikről tudni is lehet, hogy gyógyszereket szed a problémájára.

Nem tudok most hirtelen jobb példát, mint amikor például az idős tanítónő rászólt a lépcsőházba betolakodó, nemzetiségű nőre, aki terhes volt és bagózott.

A maga tanáros stílusában kioktatta, erre a nemzetiség késsel leszúrta, egy életnek vége.

Itt ilyenről nincs szó (bár engem is fenyegettek már életveszélyesen, némelyik értelmiségi kérdező), csak arra próbálok utalni, hogy ilyenek vannak: megmondod az arcába a véleményed, évek alatt sem bírja feldolgozni lelkileg a traumát, hogy nekem volt igazam.

Azóta is üldöz, gyűlölködik, elvakultan, nem lát.

Ilyenek nem normálisak, nem lehet vele értelmesen tárgyalni.

2023. jún. 9. 18:49
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Papa, szedni kene a gyogyszert amit a paranoiadra kaptal, vagy emelni az adagon.
2023. jún. 9. 21:04
 29/31 anonim ***** válasza:
52%
#8 Szervizmérnök úrral tökéletesen egyet lehet érteni manapság.
2023. jún. 9. 22:00
 30/31 anonim ***** válasza:
Amúgy a tankot is így indítják: benyomjuk a gombot, és meghúzzuk a kart
2023. jún. 9. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!