Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit javasoltok manapság egy...

Mit javasoltok manapság egy olyan probléma megoldására hogy párbeszédet kéne folytatni egy olyan helyiségben ahol nagyon magas az a zaj? További részletek lent.

Figyelt kérdés

További probléma hogy nem lehet oda hajolni a másikhoz és közel a fülébe beszélni hanem eközben munkavégzés van javarészt a másikkal háttal de tőle csak egy-két méter távolságról.

Azt hinném hogy manapság ehhez nem kell bonyolult eszközt megvenni drágám, mert mobiltelefon mindkét részről adott és fülhallgató is. A kérdés az inkább a jelen pillanatban csak mikrofon nélküli fülhallgató van. Lehetőleg olcsón kéne megoldani.

Az egyik lehetőség az hogy mikrofon nélküli fülhallgató és a mobiltelefon mikrofonja. (A kéznek szabadnak kell maradnia) Ez esetben ingyen lenne, A probléma az hogy a mobiltelefon nem biztos hogy közel helyezhető a szájhoz. A másik lehetőség hogy olyan fülhallgató amin mikrofon is van. Ez esetben az érdekelne hogy milyen típust javasoltok. Harmadik lehetőség pedig ugyanez Bluetooth on keresztül mikor is nem csatlakozik a mobiltelefonhoz a vezeték. Erre is érdekelne típus megjelölés. További kérdés hogy ehhez muszáj e mobil vagy van közvetlenül két fülhallgató között is kapcsolat? Bár ez a legkevésbé lényeges kérdés hiszen a mobil adott, és azt hinném hogy olcsóbb a mikrofonos headset. Utolsó kérdésem az hogy ez esetben milyen applikációt javasoltok ami képes arra hogy folyamatos párbeszédet adjon kapcsolgatás vagy akármi nélkül a két fél között. (Magas zajban)

Illetve bármilyen más megoldás is érdekel

2023. jún. 9. 06:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A gond az olcsósággal van....

A Forma 1-ben is megoldják hogy az ordító motorok, generátorok, kompresszorok, stb közepette is tisztán lehessen kommunikálni. Vannak erre megoldások, rádiók. De az ami jól szűr, az nem óccó!

2023. jún. 9. 07:29
 12/22 anonim ***** válasza:
Darabonként 352 ezer Ft jó? Azt írtad, ne legyen drága. Esetleg szóba jöhet egy kidolgozott jelrendszer, kézjelek, felmutatott táblák, ilyesmi.
2023. jún. 9. 07:30
 13/22 A kérdező kommentje:

Én abból indulok ki hogy ezt Android applikáció is megoldja csak nem olyan jó minőséggel . persze Lehet hogy tévedek.

Ha nem drága alatt én azt értem hogy egy pár ezer Ft os mikrofonos fejhallgató plusz egy applikáció amiből van ingyenes és jobb minőségű fizetős kivitel.

Persze lehet hogy ilyen csak az álmaimban van.

2023. jún. 9. 07:41
 14/22 anonim ***** válasza:

Esetleg ez?

[link]

Itt volt:

[link]

2023. jún. 9. 07:58
 15/22 A kérdező kommentje:

Ajjajjaj. Most döbbentem rá hogy nincs a mobilomon Jack dugó csak usb és bluetooth.

Mindenesetre köszönöm ki fogom próbálni aztán a gyakorlatban derül ki hogy beválik e de akkor elő kell kaparni a régi mobilt amihez még mindig nincsen fülhallgató vagy eleve olyat venni ami Bluetooth szal vagy usb-vel megy...

2023. jún. 9. 08:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Ezt mégis akkor hogy képzelted el? Amúgy valamilyen (vastag, kényelmes) gaming (játék) headsetet javaslok, azokon elég jó a passzív zajszűrés, és a mikrofon közel van a szádhoz. Biztos van egyébként ilyen (nem gaming) professzionális is, csak ugye nem akarsz sok pénzt kiadni.
2023. jún. 9. 08:13
 17/22 anonim ***** válasza:

Miféle tróger, gyász cég ez? 😂

A kötelező kommunikációt 1000 forintos headsettel akarjátok megoldani? Aztán ha amiatt mert nem működik a kommunikáció és megsérül valaki, akkor ki lesz a felelős? Majd beperlitek a kínai csing-csüngöt aki küldte aliról a fülest?

Olyan cucc kell amiben meg lehet bízni! Az ára pedig nem tudom miért probléma? Miért kell 1000 forintos szarokkal vacakolni?? A drágább cuccot eleve nettóban veszi a cég, másrész a cégnek termel az eszköz is! Vissza fogja termeni az árát azzal, hogy megbízhatóan működik és jó a kommunikáció a munkatársak között, emiatt gyorsabban, szebben, jobban lehet dolgozni.

Pár forintos szarral neki se álljatok semminek, inkább mutogassatok, vagy ordítsatok a másiknak, az biztosabb!

2023. jún. 9. 08:27
 18/22 A kérdező kommentje:
A kulcsszó a "kiválasztás" írd be ezt a fogalmat a Google be és olvasd el mit ír róla.
2023. jún. 9. 08:34
 19/22 A kérdező kommentje:

Miután a Google rendesen sok biológiai találatot adott ki kiválasztottam neked egy olyan linket ami ugyan nem egészen erről válaszol de kiválóan ráillik erre a helyzetre és a helyzet és a fogalom megmagyarázására

[link]

2023. jún. 9. 08:37
 20/22 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez megteszi.

2023. jún. 9. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!