Miert írja ki a tv-m,hogy " kikapcsolás? Mégse,ok ?"
Bocsánat!
Szóval ma vettem Orion a típusa!
Bekapcsolom megy 5 percig és kiírja ,hogy "Kikapcsolás! Kikapcsolja? Mégse Ok!"
Ezt írja ki ,de tenyleg 5 percenként!
Mert be van kapcsolva az energiatakarékos mód, és ilyenkor ha bizonyos ideig nem nyúlsz a távirányítóhoz, mert pl elaludtál, akkor lekapcsol a TV. Ezt megelőzi ez a figyelmeztető üzenet, és el lehet halaszttatni vele, de bizonyos idő után újra előjön, ha addig a távirányítóhoz nem nyúltál.
Beállításokban ki lehet kapcsolni amúgy.
"...ma vettem Orion a típusa!"
Nem kell kiabálni, kijelentő mondat:
- Újként vettem.
- Használt szart vettem.
Tegnap óta nincs reakció, egyébként azt akartam kihozni a dologból, hogy ilyen 5 percenként felugró ablak egyáltalán nem normális és még szándékosan sem beállítható szerintem, hogy ilyen legyen.
Orion létezik Vestel vagy kínai belsővel is, amit a hátáról (alaplap) lehet felismerni, de egyiknél sincs ilyen 5 perces opció.
Használt készüléknél lehetne gondolni a TV-n lévő vezérlőgombok, esetleg érintőszenzor problémáira, távszabályzó hibája is lehetne egy halvány gondolat, ugyanakkor vannak ellenérvek is.
Sértődékeny típus, nem szereti ha magára hagyod,
ha nem vagy ott, akkor kikapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!