Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kuka lenne ez a monitor? (videó)

Kuka lenne ez a monitor? (videó)

Figyelt kérdés

[link]

Erről a monitorról lenne szó.

És a videó https://www.youtube.com/watch?v=n7KQ8v58fzo

A hibajelenség, hogy 60Hz-en mint látható ad képet, plusz a szélén pár mm-es sávban vibrál a kijelző, ez a videóban nem látható.

Viszont 120, 144, illetve 165Hz-en az történik ami a videón van. Csak egy csíkban ad szétcsúszott képet, és ennyi.

Megkérdeztem egy szervízt erről, ők azt mondják hogy az LCD panel a hibás, de nem biztos. A bevizsgálási + elszállítási díj 8 ezer forint, ha nem tudják javítani akkor is ki kell fizetni. Az LCD panel meg 25 ezer lenne.

Nem értek hozzá, de ha valóban az LCD lenne szar, akkor miért csak magas képfrissítésen csinálja a hibát? Oké 60Hz-en is vibrál a széle, de nem olyan durva mint ami 165Hz-en történik.

Laikusként valami vezérlőegység hibára gondolnék, mert ha az LCD szar akkor folyamatosan jelen lenne a hiba.

Nyilván nekem nem éri megcsináltatni 30-40 ezrekért, szóval ha tényleg az LCD a ludas akkor megy az elektronikai hulladékba.

Gondoltam hátha valaki látott már hasonlót, és tud tanácsot adni, azért tetem fel a kérdést.

2023. máj. 30. 22:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez driverhiba is lehet.
2023. máj. 31. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!