Elektromos fűnyíróm nem indul el.Nem is búg. Áramot kap. mi lehet a baj?
2. De akkor búg, legalább halkan, de észrevehetően.
Itt mérni kellene, vagy minimum lámpázni, ha más nincs. Vagy egyéb huszárvágások, kapcsoló átkötése vaktában stb.
Nem érted valószínűleg.
Meg kellene írnod egyszerűen, hogy amikor szétkaptad, multiméterrel mit mértél az egyszerű áramkör lekövetésekor.
Így nem sok értelme van a kérdés kiírásának szerintem, keresni kell egy szakembert.
Honnan tudod, hogy kap áramot?
Nekem volt olyan, hogy a bekapcsoló gombnál a led világított, de kicsúszott az egyik vezeték a motor csatlakozójából.
Pedig márkás fűnyíró volt.
Ha akarsz vele foglalkozni, akkor első lépésként burkolat leszed és rámérni a motorra, hogy valóban kap-e áramot. De ha nem értesz hozzá és nem is érdekel, akkor inkább vidd szervizbe.
"Azt hittem kapok választ a kérdésemre, mert ez a hiba hirtelen jött elő, semmi előjelei nem voltak"
A legtöbb hiba bekövetkezését megelőzően jól működnek az eszközök, egészen addig, míg el nem romlanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!