Hogyan nyissam meg az orvosi röntgen CD-met?
Tegnap kiírattam a saját CD-mre a felvételt. Odaadtam az magá orvosomnak mert kell neki. De nem tudta megnyitni. Már mindent kipróbáltam itthon, de a CD mintha üres lenne.
Visszavittem a röntgeneseknek mondták, hogy rajta van de csak velük egy rendszeren tudják megnézni. Ők nem fotózzák le nekem(Tilos). Pedig az orvosom csak rá szeretne nézni hol van a csontkinövés, hogy ott tudjon kezelni.
Ha megnyitom ezt találom a CD-n:
[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21815
Felhívtam a háziórvosom is hátha ő meg tudja nyitni mert egy rendelőben dolgozik a röntegnesekkel. De azt mondta, hogy azt ő se fogja tudni megnyitni. Itt már nagyon mérges voltam, hogy kaptam egy CD-t, amit a világon senki, csak a röntgenesek tudnak megnyitni.
Tanácsként azt kaptam menjek el máshova és ott csináltassak egy röntgent. De hát ugyan abban a megyében van a magánorvosom is, mint a röntgenesek.
Várom a válaszokat!!
Ekkora baromságot. :D
A magánorvosod tényleg orvos?
Mert minden orvosi adatot meg lehet nézni bárhonnan ha van jogosultsága. Tehát egy CT-t amit Kaposváron csináltak simán leletezheti egy miskolci orvos. Szóval ha hivatalos úton bekerült a rendszerbe a röntgen, akkor meg kellene tudnia néznie bárkinek - akinek van hozzá jogosultsága.
A CD lemezen ezt hogyan találtad meg? Ez egy fájl tartalma? Más fájl nincs rajta?
Nézd meg a lemez tulajdonságaiban, mennyi a foglalat terület.
Az intézőben kapcsold be a rejtett fájlok mutatását is.
Lehet, hogy nincs is ráírva semmi.
"egy olyan ikon van aminek a neve az hogy Desktop"
Szerintem balf.sz volt aki írta a cd-t. Nincs is rajta semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!