Milyen hordozhato oszciloszkopot vasaroljak?
Szeretnek vasarolni egy megbizhato, hordozhato oszciloszkopot es szeretnek velemenyt kerdezni.
Egyszeruen csak jelformak figyelesere szeretnem hasznalni ICk vagy Tranzisztorok eseteben pl.invertereknel.
Aki jartas ezekben a keszulekekben.
(Vettem egy Siglentet de nagyon nem tetszett es eladtam)
Megkernem olcsobb es dragabb ajanlatokat is?
Nem írtad hogy notebook/tablet/mobil használatával, vagy tök önálló kell?
Ha utóbbi:
Én egy OWON HDS272S-t vettem. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
Kb mint egy nagyobb minimulti. De szép nagy, és nagy felbontású kijelzője van. Kivételesen nem igénytelen kínai, hanem tök masszív. (Mondjuk a gumírozás utánzása kemény műanyaggal mókás :)))
Több műszer egyben:
1. Egy sokat tudó multi (áram, fesz, kapacitás, ellenállás, stb) külön csatikon. Van nagyáramú is.
2. Egy funkció generátor (1 ch) Néhány Vpp-ig, és néhány MHz-ig megy, és vannak spéci hullámformák is.
3. Szkóp (2 ch, 70 Mhz). Valós mintavétel!!! Több triggerm, több mód, Automatikus/kurzoros mérések, zoom, beállítás, jelalak mentés.
A fenti funkciókat párhuzamosan is tudja.
Ja és USB-n PC-hez köthető, adatok menthetők, stb.
Belső Liion akksi, fasza kis tok is jár hozzá.
Youtube videót és speckót nézd meg.
Egyébként noti-val használhatóval én is szemeztem (illetve szemezek még most is). Én is a PicoScope MSO-kat nézem. Vagy Aliexpresses kínai HANTEK-en.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!