Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az airpodsom beleesett a wcbe?

Az airpodsom beleesett a wcbe?

Figyelt kérdés

csutortokon tortent az hogy a balos airpodsom beleesett a wcbe, de aztan azonnal

kapcsoltam, es kiszedtem. Nem mertem visszatenni a tokba, zarlat miatt, vagy ilyesmi, de aztan visszatetem, elkezdte tolteni, egesz jo volt ket napig, aztan elkezdett az airpods tok is rosszalkodni, plusz a balos airpods mar nem is szol. A tok neha tolt, neha nem. Itt a tokkal is baj van, vagy csak az airpods miatt rossz? koszonom elore.

2023. máj. 10. 20:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
melyik airpods?
2023. máj. 10. 20:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a tokkal is baj van, de nem biztos, hogy az AirPods miatt. De nagy valószínűséggel az AirPods miatt rossz a tok.
2023. máj. 10. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az fülesből belefolyt a lé a tokba.
2023. máj. 10. 20:55
 4/11 A kérdező kommentje:
felhivtam egy markaszervizt, azt mondtak, hogy nem hiszik h a tokkal baj van. De vhogy meg lehet csinaltatnni?
2023. máj. 10. 21:07
 5/11 A kérdező kommentje:
btw, egy honapja vettem
2023. máj. 10. 21:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A jótállást pedig múlt csütörtökön szüntetted meg, így a vásárlás időpontja teljesen lényegtelen.
2023. máj. 10. 21:38
 7/11 anonim válasza:
8%

Szerintem is belefolyhatott a víz a tokba. Legközelebb tedd be száraz rizsbe, az felszívja a nedvességet. Bár elvileg az airpods 3 meg a pro is bizonyos mértékig vízálló, de gondolom csak az eső, izzadtság erejéig, ez meg ugye megfürdött.

Amit még megpróbálnék: merítsd le vagy reset, hátha. De sok reményed ne legyen hozzá.

2023. máj. 10. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

"Legközelebb tedd be száraz rizsbe"

Inkább legközelebb felejtsd el ezt a baromságot.

2023. máj. 11. 00:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy mikor vetted, mindegy mit vélekedünk róla, elintézted.

A jövőre nézve egy építő tanács: ha valami beleeshet a vízbe, bele fog. Ha elromolhat a víztől, el fog.

2023. máj. 11. 01:40
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

Ez annyira tipikus, hogy a laikusok felteszik tölteni a beázott cuccokat, hogy aztán véglegesen kinyírják.

Sosem szabad feltenni tölteni semmit, ami nedves, most már teljesen tönkrette a tokot is .

Amúgy sem lett volna higiénikus így használni, de legalább a tok használható maradt volna.

2023. máj. 11. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!