Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Rányomtam egy facebook virusra(?)

Rányomtam egy facebook virusra(?)

Figyelt kérdés
Facebookn beadott valamit amire rányomtam. Kérte hogy jelentkezzek be. Gondoltam hoyg virus ezért egy régebbi fiókomat adtam meg amit már nem használok. Attól még a virus megfetozhette a telefonom? Ha igen mit tegyek?
2023. máj. 9. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Az nem vírus volt, hanem egy kamu-facebook oldalnak megadtad a régi fiókod jelszavát. Ha nem telepítettél fel appot akkor nincs gond (azon túl, hogy a régi fiókodra jó eséllyel hideg vizet ihatsz).
2023. máj. 9. 18:08
 2/6 Nyam2007 ***** válasza:
100%
mai böngészők elég jók már ha nem töltöttél le semmit akkor nincs baj azon kívül hogy fiókról lemondhatsz valószínűleg ahogy #1 is írta
2023. máj. 9. 18:14
 3/6 dartdesert válasza:
100%
plusz ha a régebbi fiók jelszavát máshol is szoktad használni, és ott nincs kétlépcsős azonosítás bekapcsolva, jelszót változtatnék a biztonság kedvéért
2023. máj. 9. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Na igen, az email címed és jelszavad bekerült valószínűleg egy adatbázisba, amit árulnak a net sötét bugyraiban. Ez azzal jár, hogy arra az emailre könnyen lehet, hogy több spamet fogsz kapni, másrészt ha máshol is használod ugyanazt a jelszót az ciki.
2023. máj. 9. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"beadott valamit amire rányomtam. Kérte hogy jelentkezzek be."

És a következő kérdésed az lesz hogy "Feltörték az instám, mit tegyek?".

Nem, nem vagyok jós! :D

2023. máj. 9. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem vírus terjesztésre a célja ezeknek, hanem az, hogy ellopják a fiókod.

Ezernyi kérdés volt már itt, hogy ellopták a fiókjukat, aztán mindnél kiderült, hogy be próbáltak lépni egy ilyen oldalra a valós adataikkal.

2023. máj. 9. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!